Tutorial FIFA 22 | Cum puteți să vă calificați la turneul Champions din modul Ultimate Team

3 săptămâni in urmă 8

Lansat și distribuit de echipa EA Sports, titlul FIFA 22 este un joc de succes. Acest lucru s-a întamplat și cu edițiile trecute FIFA, care au fost extrem de populare și apreciate de către gameri. Modul Ultimate Team reprezintă cel mai competitiv joc de FIFA, iar gamerii investesc multe resurse și multă energie pentru a obține o echipă bună și a învinge adversarii.

În Ultimate Team, există mai multe tipuri de meciuri și turnee. Totuși, fără dar și poate, cel mai popular este FUT Champions. Acest eveniment se desfășoară în fiecare weekend și le oferă gamerilor, în funcție de parcurs, diverse recompense. Astfel, jucătorii pot obține carduri, pachete promoționale și recompense în monede.

Pentru a vă califica pentru Play-Off-urile FIFA 22 FUT Champions, va trebui să jucați Division Rivals pentru a câștiga puncte de calificare a campionilor (CQP). Divison Rivals urmează un sistem de scară în care vă puteți deplasa în sus și în jos pe baza rezultatelor. Veți începe în Divizia 10 și va trebui să vă parcurgeți aceasta și toate celelalte divizii de-a lungul sezonului. Câștigarea mai multor meciuri în succesiune rapidă este cheia pentru a urca mai repede.

Fiecare meci de Ultimate Team primește puncte CQP, iar câștigarea de meciuri este cea mai rapidă modalitate .Când atingeți numărul necesar de CQP pentru a intra în Play-Off, veți fi introdus automat în acesta.

Cum puteți să vă calificați la turneul Champions din modul Ultimate Team

Calificarea pentru finala FUT Champions se va întâmpla doar dacă câștigați suficiente puncte în play-off-urile FUT Champions pentru a obține un jeton de calificare la finală. Singura modalitate de a face asta este să câștigi patru din 10 jocuri. Dacă ați reușit să reușiți, veți putea alege când doriți să participați la finală în schimbul Tokenului. Sunt deschise doar în weekend, începând de vineri dimineața și până luni.

The post Tutorial FIFA 22 | Cum puteți să vă calificați la turneul Champions din modul Ultimate Team appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă