Tutorial FIFA 21: Cele mai bune formații din modul Ultimate Team

1 lună in urmă 1

Modul Ultimate Team din FIFA 21 le pune la dispoziția gamerilor o mulțime de stiluri de joc, formații și jucători cu atribute fantastice. În funcție de propriul stil de joc, iar uneori și de cel al adversarilor, gamerii preferă să iși personalizeze formația și stilul de joc. În acest articol, PROSPORT vă prezintă cele mai eficiente tactici, cât și formații de joc.

Formația 4-2-3-1

Formația 4-2-3-1 este un clasic și a fost foarte eficientă încă de la începutul meta al jocului. Este o formație rotunjită, care se potrivește tuturor stilurilor de joc, fiind foarte echilibrată între atac și apărare. Totuși, dacă doriți să profitați la maximum, veți dori să aplicați câteva instrucțiuni pentru jucător pentru a le îmbunătăți și mai mult. În primul rând, este important să setați RB și LB să rămână în apărare. În acest fel, nu se vor duce în atac excesiv și nu vor pleca din poziție. Apoi, setați CDM-urile pentru a tăia liniile de trecere, rămâneți înapoi în timp ce atacați și acoperiți centrul terenului. Astfel, folosind această tactică, veți crește puterea defensivă fără a schimba ceva în partea de atac a echipei.

Formația 4-4-2

4-4-2 este o altă formație clasică, dovedită drept o formație meta. Este un sistem puternic care vă va menține apărarea într-o formă frumoasă și vă oferă destul de multă libertate în partea de atac. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de el, va trebui să setați RB și LB să rămână în aparare în timp ce atacați. Apoi, pentru o poziționare mai eficientă, setați CM-urile să acopere centrul.

Formația 4-2-2-2

4-2-2-2 este o formație mai dificilă decât altele, dar este o alegere bună pentru jucătorii cu un stil de joc mai atacant. Vă oferă o mulțime de opțiuni eficiente în atac, fără a schimba prea multe în apărare. Din nou, pentru a profita la maximum de acest lucru, setați RB și LB să rămână în apărare. Apoi, setați CDM-urile să reducă liniile de trecere, interceptările agresive și să acopere centrul terenului.

The post Tutorial FIFA 21: Cele mai bune formații din modul Ultimate Team appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă