Turris Oltul, șanse de 10 la sută să își mai reia activitatea. Președintele Mădălin Ioniță: ”O să mai bat la uși pentru a încerca. Sunt singur în club și situație e dramatică”

1 lună in urmă 1

Mădălin Ioniță (foto, în stânga), președintele clubului Turris Oltul Turnu Măgurele, este sceptic că echipa clasată în acest moment pe locul 13 în Liga 2, își va mai continua activitatea. Acesta îi mai dă doar 10 la sută șanse de supraviețuire, fiindcă încă mai speră să găsească un sponsor care să pună pe picioare clubul, după ce Valentin Dragnea, principalul finanțator, și-a retras sprijinul.

Trupa din județul Teleorman și-a pierdut aproape toți jucătorii în această iarnă, după ce fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea a hotărât să lase să plece toți componenții lotului care au oferte sau doresc să continue la alte echipe, din dorința de a reduce drastic cheltuielile. În urmă cu două săptămâni, după o ședință în cadrul clubului, Valentin Dragnea își anunța retragerea sprijinului financiar, astfel că Turris Oltul a intrat în imposibilitatea de a-și mai continua activitate.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

The post Turris Oltul, șanse de 10 la sută să își mai reia activitatea. Președintele Mădălin Ioniță: ”O să mai bat la uși pentru a încerca. Sunt singur în club și situație e dramatică” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă