Turris, aproape de salvare! Cine este miliardarul gata să investească la Turnu Măgurele

1 lună in urmă 111

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

Formația teleormăneană, ocupanta locului 13 din Liga 2, a rămas fără susținerea financiară a lui Valentin Dragnea, iar în această iarnă au plecat mai mulți jucători importanți. Managerul general Silviu Bogdan, care s-a despărțit de Turris, a confirmat că echipa va solicita retragerea din Liga 2, în plin campionat.

"Săptămână viitoare cei care sunt acum la club vor trimite o hârtie oficială la FRF pentru retragerea din campionat. Îmi pare foarte rău de acestă situație. Eugen Trică își va rezolva și el situația în câteva zile", a spus Silviu Bogdan, pentru Liga2.ro în urmă cu două săptămâni.

Claudiu Florică, în discuții avansate pentru a o prelua pe Turris Turnu Măgurele

Situația poate lua o turnură favorabilă grupării din Turnu Măgurele. Claudiu Florică, omul care a vrut să cumpere Dinamo de la Ionuț Negoiță, este în discuții extrem de avansate cu actualii conducători de la Turris, anunță teresport.ro. Dacă lucrurile decurg normal, omul de afaceri bucureștean ar putea reprezenta salvarea clubului din Teleorman. Partea a doua a Ligii 2 va începe pe 20 februarie, astfel Turris mai are la dispoziție aproximativ o lună pentru a se reorganiza și a continua campionatul.

Claudiu Florică, un apropiat al Anamariei Prodan, este înscris în programul DDB, la fel ca fiul său Luca, care a ales însă să joace pentru Rapid. 

Etichete: claudiu florica , turris , turris retragere , investitor turris
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă