Turneul preferat al Simonei Halep, în pericol să fie amânat! De ce se tem organizatorii de la Roland Garros

2 săptămâni in urmă 4

Liga 1, etapa 29: Academica - Poli Iaşi, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1, etapa 29: Gaz Metan - FC Argeş, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Noile restricții impuse de președintele Franței, Emmanuel Macron, după creșterea numărului de cazuri de coronavirus, ar putea afecta desfășurarea celui de al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Competiția pariziană urmează să se desfășoare între 24 mai și 7 iunie, iar totul depinde ridicarea măsurilor impuse acum de guvernul francez.

Aceasta este și părerea președintelui Federației Franceze de Tenis, Gilles Moretton, care a declarat că organizatorii trebuie să fie pregătiți pentru cel mai negru scenariu.

”În acest moment totul este în grafic, iar turneul va avea loc la datele stabilite. Dar dacă măsurile de carantină vor fi prelungite, turneul ar putea fi anulat, deși este o variantă la care nici nu vreau să mă gândesc”, a spus Moreton.

Președintele Federației Franceze de Tenis: ”E posibil să se joace fără public la început

Oficialul a precizat că, probabil, turneul va începe cu porțile închise. Moreton a adăugat că ține legătura cu mulți jucători pentru a studia ce opțiuni există. 

”Studiem mai multe variante, oricum e greu de crezut că vor fi spectatori la capacitatea maximă a arenelor.

E posibil să se joace fără public la început, iar apoi să permitem un acces limitat. Discut și cu jucătorii și așteptăm să vedem ce se întâmplă.

E complicat și deoarece înainte de Roland Garros se mai joacă alte turnee, precum Monte Carlo, e același teritoriu, mai sunt și cele de la Madrid și Roma. Nu e o situație asemănătoare cu cea de la Australian Open”, a mai spus Moreton.

Anul trecut, Roland Garros s-a desfășurat în septembrie, iar organizatorii au permis prezența a 1000 de spectatori pe zi.  

Etichete: simona halep , simona halep roland garros , amanare roland garros , gilles moreton
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă