Turneul de tenis din România la care participă jucători din 20 de țări și e dotat cu premii de 15.000 de dolari!

2 luni in urmă 32

Cea de a VIII-a ediție a Vitality Open Tour, competiție de seniori din cadrul ITF World Tennis Tour, dotată cu premii de 15.000 de dolari, se va desfășura în perioada 9 – 15 august, la Tenis Club Curtea de Argeș.

Jucători din peste 20 de țări vor concura la turneul ce va începe peste două zile și va dura toată săptămâna viitoare.

Sportivi din Argentina, Serbia, Spania, România, Suedia, Franța, Estonia, Rusia, Tunisia, Ucraina, Ungaria, Bulgaria, Marea Britanie, Macedonia, Moldova sau Germania vor lua startul de lunea viitoare în probele de simplu și dublu.

Turneul de tenis din România la care participă jucători din 20 de țări și e dotat cu premii de 15.000 de dolari!

Organizatorul Vitality Open Tour 2021 este Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker Romania.

„Baza modernă de la Tenis Club Curtea de Argeș găzduiește încă un turneu international deosebit, după Argeș Cup Dr. Oetker. Urmează acum cea de a VIII-a ediție a Vitality Open Tour, un eveniment internațional de excepție, unde concurează jucători din numeroase țări.

Această competiție tradițională din cadrul ITF World Tennis Tour, dotată cu premii de 15.000 de dolari, este organizată atât pentru comunitatea locală, cât și pentru promovarea tinerelor talente românești”, a declarat directorul General al Dr. Oetker România, Ioan Cozma.

Altfel, în aceste zile se desfășoară la Cluj turneul Winners Open 2021, acolo unde Mihaela Buzărnescu a ajuns în semifinale. „Bineînțeles că ar fi incredibil să câștig un trofeu în România și la prima ediție din Cluj, mai ales că îmi place foarte mult acest oraș. Nu îmi displace ideea de a locui aici, pentru că oamenii sunt foarte frumoși, foarte calzi, open. Mâncarea e foarte bună și zona foarte frumoasă. Dar momentan sunt la București și vom vedea ce îmi va rezerva viitorul. Totul e foarte bine organizat, mai ales că nu mai există bulă și putem merge și noi în centru să ne plimbăm, să bem o limonadă. Adică să ne mai relaxăm puțin pentru că nu este deloc ușor. Când suntem într-o competiție sportivă totul trebuie făcut foarte strict” a declarat Buzărnescu, sportiva ce a urcat 19 locuri în clasamentul WTA.

 

 

 

The post Turneul de tenis din România la care participă jucători din 20 de țări și e dotat cu premii de 15.000 de dolari! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă