Turneul care i-a schimbat cariera Simonei Halep + predicția îndeplinită după patru luni: ”Simțeam!”

1 săptămână in urmă 8

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Simona Halep a rememorat, în presa din Australia, ediția de Australian Open în care a avut cel mai lung parcurs, cea din 2018, când a ajuns în finala pierdută la Caroline Wozniacki, 6-7 (2), 6-3, 4-6.

Australian Open 2018, turneul care i-a schimbat cariera Simonei Halep

Simona Halep a recunoscut că acel parcurs, în care a avut, pe lângă cel din finală, alte două meciuri lungi și dificile, cu Lauren Davis, în turul trei, 4-6, 6-4, 15-13, și cu Angelique Kerber, în semifinale, 6-3, 4-6, 9-7, i-a oferit încredere că poate ajunge să câștige turnee de Grand Slam, ceea ce s-a și întâmplat, doar patru luni mai târziu, la Roland Garros.

  • Trei ore și 45 de minute a durat meciul dintre Simona Halep și Lauren Davis de la Australian Open 2018
  • De două ore și 20 de minute a avut nevoie Simona Halep pentru a trece de Angelique Kerber în semifinalele Australian Open 2018

Acea ediție din 2018 mi-a dat încrederea că următorul turneu va fi al meu. Am avut foarte multă încredere în mine şi asta s-a întâmplat. Simţeam că pot câştiga orice meci jucam. Simţeam că pot sta pe teren ore întregi.

Acel turneu mi-a dat multă energie că pot într-o zi să câştig un Grand Slam şi asta s-a întâmplat. Acest turneu are un loc important în inima mea, aici am jucat cele mai lungi meciuri din carieră, pe care le-am şi câştigat”, a spus Simona Halep.

Simona Halep are 23 de titluri WTA în carieră

După ce s-a impus la Melbourne Summer Set 1, unde a trecut în finală de Veronika Kudermetova, Simona Halep a ajuns la 23 de titluri WTA la simplu câștigate în carieră.

Sportiva din România, locul 15 WTA, are două trofee de Grand Slam în palmares, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019.

Etichete: simona halep , australian open 2018

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă