Turiștii din zona Peloponezului sunt sfătuiți să evite deplasările. O parte de autostradă a fost închisă din cauza incendiilor violente

2 luni in urmă 35

O secțiune importantă a autostrăzii care leagă orașele din Peloponez, în Grecia, a fost închisă din cauza incendiilor violente care au cuprins țara în ultimele zile, relatează ekathimerini.com. Traficul este redirecționat pe drumuri cu circulație redusă, conform unui anunț al poliției elene, în contextul în care autoritățile îi sfătuiesc pe locuitori și pe turiști să evite deplasările în multe părți ale țării, inclusiv Atena, insula Evia și peninsula peloponeză, acolo unde incendiile fac ravagii.

Secțiunea de autostradă care a fost închisă se află între kilometrul 199 și kilometrul 210. Traficul spre sud, spre orașul Kalamata va fi redirecționat pe joncțiunea Paradisia, în timp ce traficul spre nord, spre Atena, va fi redirecționat pe vechea autostradă.

Cele mai puternice incendii din Peloponez sunt în Oichala, în nordul regiunii Messinia, acolo unde mai multe sate au fost evacuate, și în Ilia, acolo unde focul a amenințat, joi, situl Jocurilor Olimpice antice.

În jur de 20 de civili și patru pompieri au fost spitalizați pentru arsuri minore și probleme de respirație din cauza fumului gros.

Editor : Adrian Dumitru

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă