Turcii îl acuză pe Gigi Becali că umflă suma de transfer a lui Olimpiu Moruțan! Câți bani a plătit Galatasaray pentru internaționalul român

2 luni in urmă 42

Galatasaray l-a transferat pe Olimpiu Moruțan, iar turcii îl acuză pe Gigi Becali că umflă suma pe care oficialii echipei din Istanbul a plătit-o.

Gigi Becali a ajuns la un acord cu Galatasaray pentru transferul lui Olimpiu Moruțan. Latifundiarul din Pipera a anunțat că va încasa 5,7 milioane de euro pentru internaționalul român, dar turcii îl contrazic.

După ce Olimpiu Moruțan a fost prezentat oficial la Galatasaray, clubul din Turcia a anunțat că suma de transfer e 3,5 milioane de euro, iar diferența până la 5 milioane reprezintă bonusurile trecute în contract.

Câți bani a plătit Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan

Totodată, jurnaliștii de la cotidianul turc Fanatik vorbesc despre faptul că internaționalul român i-a costat pe oficialii lui Galatasaray nu mai puțin de 5 milioane de euro cu tot cu bonusuri, iar salariul jucătorului ajunge la 600.000 de euro pe an.

În aceste condiții, turcii dovedesc faptul că Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, a umflat suma de transefer a lui Olimpiu Moruțan cu 700.000 de euro. Asta nu e tot! Latifundiarul din Pipera nu va primi cei 3,5 milioane de euro în acest moment, ci suma va fi plătită în rate, până în 2023.

Gigi Becali nu va rămâne cu toți banii încasați de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan. FC Botoșani, formație de la care FCSB l-a cumpărat în iulie 2018 va primi de la patronul vicecampioanei României 500.000 de euro.

Gigi Becali a refuzat 7 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a semnat un contract valabil până în iunie 2026 cu Galatasaray. Internaționalul român a mai fost dorit de către formația din Istanbul după ce turcii l-au cumpărat pe Alexandru Cicâldău, dar cele 7 milioane de euro oferit de către bașkani nu au fost pe placul latifundiarului din Pipera. Gigi Becali s-a răzgândit după ultimele evoluții slabe ale mijlocașului și a transmis că e dispus să renunțe la serviciile fotbalistului pentru 3 milioane de euro.

The post Turcii îl acuză pe Gigi Becali că umflă suma de transfer a lui Olimpiu Moruțan! Câți bani a plătit Galatasaray pentru internaționalul român appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă