Turcii anunță transferul lui Nicolae Stanciu la noua echipă a lui Dan Petrescu, dar fotbalistul are o clauză imposibilă la Slavia Praga! Prima reacție a Anamariei Prodan | EXCLUSIV

1 lună in urmă 17

Anamaria Prodan a reacționat pentru ProSport după ce turcii au anunțat că Dan Petrescu ar putea veni la Kayserispor la pachet cu Nicolae Stanciu. Impresarul spune că nu a fost contactat de nimeni din anturajul echipei de pe ultimul loc din Super Lig. Din informațiile noastre, șansele ca mutarea să se perfecteze sunt minime, în acest moment.

Dan Petrescu este la un pas să fie anunțat oficial la cârma lui Kayserispor, fosta echipă a lui Marius Șumudică și ultima clasată din Super Lig. Mutarea a fost confirmată chiar de Șumudică, antrenorul lui Gaziantep.

TV1 Kayseri anunță că fostul antrenor al lui CFR Cluj va încerca să aducă întăriri echipei, în misiunea extrem de dificilă de a salva echipa de la retrogradare. Nicolae Stanciu ar fi printre acestea.

Turcii anunță transferul lui Nicolae Stanciu la noua echipă a lui Dan Petrescu, dar fotbalistul are o clauză imposibilă la Slavia Praga! Prima reacție a Anamariei Prodan

Contactată de ProSport, Anamaria Prodan spune că nu are niciun semnal din Turcia, pe această temă.

„Nu am fost căutată de nimeni de la Kayseri pentru Nicolae Stanciu. El este fericit la Slavia Praga”, a declarat Anamaria Prodan pentru ProSport.

Din informațiile ProSport, șansele ca transferul de la Slavia Praga la Kayserispor să se realizeze sunt infime pentru că internaționalul român, care mai are doi ani de contract cu formația cehă, ar avea o clauză de reziliere în acest moment de 10 milioane de euro.

În plus, Kayserispor are deocamdată interdicție la transferuri, însă aceasta ar urma să fie ridicată în scurt timp.

La Kayseri mai joacă și Cristi Săpunaru, Silviu Lung Junior și Denis Alibec, astfel că echipa tinde să devină o adevărată enclavă românească.

În vârstă de 27 de ani, Nicolae Stanciu a ajuns la Slavia Praga pe 4 iulie 2019 și mai are contract cu formația din Cehia până pe 30 iunie 2023.

Internaționalul român a ajuns cu formația din Cehia în 16-imile Europa League, după ce Slavia Praga a trecut la pas de faza grupelor, alături de Bayer Leverkusen. Cele două echipe au făcut parte dintr-o grupă cu Nice și Beer Sheva.

The post Turcii anunță transferul lui Nicolae Stanciu la noua echipă a lui Dan Petrescu, dar fotbalistul are o clauză imposibilă la Slavia Praga! Prima reacție a Anamariei Prodan | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă