Turcia, Israel si SUA, în zona roșie. CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic crescut. DOCUMENT

2 luni in urmă 44

Nerespectarea măsurilor de distanțare socială ar putea duce la reducerea programului teraselor. CNSU urmează să decidă aziNerespectarea măsurilor de distanțare socială ar putea duce la reducerea programului teraselor. CNSU urmează să decidă azi
  • În zona roșie au intrat: Turcia, Muntenegru, Statele Unite ale Americii, Israel, Maroc, Puerto Rico, Costa Rica și Sint Maarten.
  • În zona galbenă au intrat, din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Olanda, Malta, Kuweit și Panama, iar din zona verde, în urma creșterii incidenței: Estonia, Lituania, San Marino, Finlanda, Groenlanda, Mexic, Sri Lanka, Liban, Dominica, Bermuda și Saint Lucia.
  • În zona verde au intrat: Luxemburg, Oman și Zimbabwe.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat joi o nouă listă a țărilor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat, criteriile pe baza cărora se stabilesc acestea, precum și a regulilor de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor care sosesc din acestea în România

În zona roșie au intrat: Turcia, Muntenegru, Statele Unite ale Americii, Israel, Maroc, Puerto Rico, Costa Rica și Sint Maarten.

Anexa La HCNSU Nr. 59 Din 12.08.2021 by Otilia Serescu on Scribd

În zona galbenă au intrat, din zona roșie, în urma scăderii incidenței: Olanda, Malta, Kuweit și Panama, iar din zona verde, în urma creșterii incidenței: Estonia, Lituania, San Marino, Finlanda, Groenlanda, Mexic, Sri Lanka, Liban, Dominica, Bermuda și Saint Lucia.

În zona verde au intrat: Luxemburg, Oman și Zimbabwe.

Noua hotărâre abrogă art. 9 din HCNSU nr. 43 din 01.07.2021 care prevede excepții de la măsura carantinei pentru persoanele sosite din Marea Britanie, Brazilia, Nepal, Africa de Sud și India.

Hotararea CNSU Nr. 59 Din 12.08.2021 by Otilia Serescu on Scribd

Membrii delegațiilor sportive precum și artiștii și stafful acestora, care sosesc în România pentru participarea la competiții sportive, respectiv evenimente culturale, artistice sau de divertisment, organizate pe teritoriul național, din țări aflate în zona roşie de risc epidemiologic, se exceptează de la măsura carantinei instituită conform prevederilor prezentei hotărâri dacă prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu SARS-CoV-2 efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în ţară şi participă doar la activităţi în cadrul competițiilor sau, după caz, evenimentelor menționate.

The post Turcia, Israel si SUA, în zona roșie. CNSU a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic crescut. DOCUMENT appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă