Turcan, supărată pe presă: V-am arătat toată preţuirea mea şi la televizor m-am regăsit într-un monstru

1 lună in urmă 33

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a acuzat jurnaliștii că i-au denaturat mesajul dintr-o conferinţă de presă, susținând că a răspuns tuturor întrebărilor, iar televiziunile au prezentat-o drept „un monstru care este total indiferent de ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi”, a relatat Agerpres.

În conferinţa de presă de miercuri, 25 august, jurnaliştii au întrebat-o pe Raluca Turcan cât este salariul minim, întrebare la care ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu, nu a ştiut să răspundă, cu o zi mai înainte. „Vă daţi seama că îl cunosc şi am negociat creşterea salariului minim brut la 2.300 de lei. Putem fi un pic serioşi, vă rog, am nişte lucruri de spus”, a răspuns Turcan.

Joi, 26 august, jurnaliştii au întrebat-o dacă ştie cât costă un kilogram de roşii şi 10 ouă.

„Eu o să vă răspund, dar e nefiresc ca dumneavoastră să vă comportaţi cu mine, ca om care sunt marcată doar de bună credinţă să schimb lucrurile în bine în ţara asta, în felul în care o faceţi. Pot să vă calculez şi cât costă 10 ouă, dacă un ou costă între 60 de bani şi un leu. Dar, pe fond, cred că avem cât mai multe lucruri de sistem pe care şi eu, împreună cu dumneavoastră, vrem să le schimbăm”, a replicat Raluca Turcan, care s-a declarat nemulțumită de modul în care televiziunile au prezentat-o.

Să ştiţi că am urmărit transpunerea dialogului meu cu dumneavoastră de ieri şi realmente v-am arătat toată preţuirea mea şi seara, la televizor, m-am regăsit într-un monstru care este total indiferent de ceea ce se întâmplă în viaţa de zi cu zi.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan:

Toate produsele din coşul de consum au înregistrat creşteri de preţuri, a explicat Turcan, aceasta precizând și că un kilogram de roşii costă până la 5 lei, iar unul de cartofi, 1,5 lei.

„Eu sunt un om care face piaţa şi îmi place să merg în piaţă la Sibiu şi să stau de vorbă cu vânzătorii acolo, e una din micile plăceri. Cred că acum o lună de zile am fost în piaţă la Sibiu şi acolo găsiţi cea mai bună pâine cu cartofi, mai scumpă decât o pâine obişnuită, însă e o pâine bună, vă recomand”, a încheiat Turcan.


Foto: Facebook Raluca Turcan

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă