Tudor Chirilă: „Unde sunt postacii care se dădeau de ceasul morţii?”

1 lună in urmă 11

Cântărețul Tudor Chirilă, cunoscut pentru protestele #rezist la care lua parte în vreme guvernării PSD, acuză că între PNL și social-democrați există o înțelegere pentru a menține în funcțiune actualul guvern. Chirilă spune că PSD susține actuala coaliție pentru a se mufa la banii din PNDL.

„Unde sunt postacii care se dadeau de ceasul mortii ca miscarea anti PSD din Piata Victoriei a adus la putere o coalitie nasoala si mosntruoasa? Iata ca PSD s-a aliat frumos cu Partidul Naţional Liberal ca sa fie si ei conectati la hotia numita PNDL si la o noua tentativa de a pune justitia cu botu’ pe labe. Cu sprijinul lui Klaus Iohannis. Toata lumea e ok, da? Partidul Social Democrat nu e la putere, doar o sprijina spre beneficiul baronilor si clientelei de partid”, scrie Chirilă pe Facebook.

Cîţu: Va fi foarte greu să explicăm românilor această asociere a USR cu PSD şi cu AUR

Prim-ministrul Florin Cîţu a apreciat, marţi, că va fi greu de explicat românilor „asocierea” USR PLUS cu PSD şi cu AUR, dar a adăugat că îşi doreşte ca situaţia actuală să fie depăşită, pentru a putea fi menţinută coaliţia de dreapta.

Florin Cîţu, reacţie virulentă după ce moţiunea a fost transmisă la Guvern. „USR PLUS aplică metoda Dragnea. Depune moţiune împotriva propriului Guvern”
„Eu cred în continuare că avem maturitatea să menţinem o coaliţie de dreapta în România. Eu ştiu că s-au spus multe lucruri în această perioadă, s-au semnat moţiuni cu extremişti, s-a încercat să se aducă PSD lângă USR şi AUR, de către cei de la USR. Cu toate acestea, eu zic că putem să trecem peste. Şi ne vom uita la acest eveniment, peste câtva timp, ca la o eroare. Va fi foarte greu să explicăm românilor această asociere a USR cu PSD şi cu AUR, pentru că este clar că astăzi USR se roagă de PSD – vă daţi seama unde am ajuns – să fie alături de ei, după ce i-au luat pe AUR lângă ei. Este o situaţie dificilă, dar cred că avem tăria să trecem peste ea şi peste ceva timp să ne uităm în urmă şi să spunem că bine am făcut că am trecut peste acel moment, a fost eroare în istorie, dar noi suntem aici pentru români”, a arătat el, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria.

Ce se întâmplă cu salariul minim pe economie din 2022. Florin Cîțu, declarații de ultimă oră!
Întrebat dacă au existat reacţii la scrisoarea lui Alexandru Muraru, reprezentant Special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului şi Xenofobiei, care i-a informat pe omologii săi din UE, SUA şi Israel despre faptul că USR PLUS ar plănui că creeze „o nouă majoritate parlamentară cu un partid extremist, antisemit”, Cîţu a arătat că acest demers nu era necesar, deoarece astfel de ştiri nu trec neobservate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă