Tudor Chirilă, mesaj extrem de dur pentru Klaus Iohannis: Sunteți responsabil și vinovat de criza politică! Ați reușit să păcăliți o țară întreagă! 

2 săptămâni in urmă 115

Tudor Chirilă Tudor Chirilă

Mesaj extrem de dur al actorului și cântărețului Tudor Chirilă pentru președintele Klaus Iohannis după criza politică ce durează deja de două luni, dublată de criza sanitară COVID-19.

MIERCURI, 10 NOIEMBRIE 2021, 23:52

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

„Sunteți direct vinovat de această criză politică. (...) Este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta! Sunteți responsabil și vinovat. Ați înșelat așteptărilor tuturor! (...) Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți ahtiat după imagine.  Da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic (...) A doua oară v-am ales în detrimentul doamnei Dăncilă, și atunci n-ați reușit să aveți o dezbatere cu candidatul Dăncilă. (...)

Vă consider un ticălos. Nu fără motiv. (...) mai ales pentru situația în care ați adus această țară în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat, și aici nu mă refer la mine. E bine să știți că eu nu v-am votat decât ca răul cel mai mic. (...)

Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă și mai ales într-un om cu respect față de lege. Ați reușit să păcăliți o țară întreagă atunci când v-ați dus la Ordonanța 13, ați făcut un lucru bun atunci, ați oprit Ordonanța 13, pentru ca după foarte mult timp să încercați să-l aduceți pe Grindeanu în Guvern, acum spuneți că nu-l mai aduceți și așa mai departe”, a transmis Tudor Chirilă într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă