Tudor Chirilă, mesaj dur pentru Iohannis: „Cred că sunteți un mare ticălos. Singurul lucru pe care îl aveți în agendă este să refaceți USL-ul”

2 săptămâni in urmă 19


Artistul Tudor Chirilă a luat poziție, miercuri seara, într-un live pe Facebook, împotriva președintelui Klaus Iohannis, pe care îl consideră principalul responsabil pentru criza politică și pe care îl numește, în mai multe rânduri, „ticălos”, scrie G4Media.


„Aș vrea, domnule Iohannis, să știți de la mine că vă consider un ticălos. Cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima pe care o am ca cetățean, dreptul la liberă exprimare”, spune Tudor Chirilă, potrivit publicației citate.


Mesajul, transmis live și postat ulteroir ca video pe pagina de Facebook a lui Tudor Chirilă, a avut rapid zeci de mii de vizualizări și adunase până joi dimineață peste 2.000 de comentarii.


Eu nu v-am făcut ticălos, așa, fără motiv. Practic nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta. Sunteți un ticălos și trebuie să rămână cumva video-ul acesta mărturie. Sunteți ticălos pentru multe lucruri dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară, în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat, și aici nu mă refer la mine.

Tudor Chirilă:

Tudor Chirilă: „Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș


Artistul afirmă totodată că l-a votat pe Iohannis ca pe „răul cel mai mic”, dar că șeful statului a înșelat așteptările tuturor.


„Ați aruncat țara în criză – pentru că sunteți direct vinovat de această criză politică, doar nu vă așteptați ca USR-iștii să stea slugi și să le dați afară toți miniștrii, știți foarte bine chestia asta. Este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta! Sunteți responsabil și vinovat, și ați înșelat așteptările tuturor!”, spune Chirilă.


Sunt foarte convins că mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m câți aveți și de aliura asta de german serios. Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, al unui ahtiat după imagine.

Tudor Chirilă:

Președintele Iohannis este criticat și pentru că nu a urmărit o „agendă democratică, privind anticorupția și respectul față de lege”. „Singurul lucru pe care l-ați demonstrat că-l aveți în agendă este să refaceți USL-ul”, a conchis Tudor Chirilă.


https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTudorChirilaOfficial%2Fvideos%2F4795406807176119%2F&show_text=false&width=560&t=0


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă