Tudor Chirilă, bătut în copilărie de fratele mai mare. „Era gelos”

1 lună in urmă 16

Tudor Chirilă e de zeci de ani în lumina reflectoarelor, dar rar a vorbit despre viața sa dincolo de scenă. Nu mulți știu că artistul are un frate, pe Ionuț Chirilă. Acum, acesta a făcut dezvăluiri despre copilărie.

Tudor Chirilă are un frate mai mare, pe Ionuț Chirilă. Acesta este cu nouă ani mai mare decât artistul și a urmat o carieră diferită, s-a dedicat lumii sportului, a devenit antrenor de primă ligă.

O întâmplare neașteptată a avut loc în urmă cu ani de zile între cei doi și abia acum a fost dezvăluită. Ionuț Chirilă urma să se întâlnească cu iubita lui. Mai mic cu nouă ani și gelos pe succesul pe care Ionuț îl avea la fete, Tudor i-a ascuns fratelui său mai mare toată încălțămintea din casă, scrie gsp.ro.

Ionuț Chirilă a povestit totul cu lux de amănunte la GSP Live, cum și-a bătut fratele mai mic.

„L-am bătut o dată pe Tudor. Aveam o gagică pe care o iubeam foarte mult, iar el mi-a luat toți pantofii din casă, știind că trebuie să mă întâlnesc cu ea, și mi i-a închis într-o cămară. N-am mai putut să ies din casă. Probabil era gelos. Mi-a închis toți pantofii și a fugit cu cheia. N-am putut să ies din casă”, a declarat Ionuț Chirilă.

Tudor Chirilă, bătut în copilărie de fratele mai mare. "Era gelos"

Tudor Chirilă, dezvăluiri emoționante despre tatăl lui

În 2017, actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă a scris un text în memoria tatălui său, jurnalistul sportiv Ioan Chirilă în care subliniază că odată cu trecerea timpului, pe nimeni nu mai interesează cine a fost acesta.

„Colegii lui spun că a fost cel mai mare gazetar de sport din istoria României. A scris douăzeci și nouă de cărți despre fotbal și alte sporturi. A muncit ca traducător în prima parte a vieții lui, până să ajungă redactor la Sportul Popular. A avut o cronică duminicală la radioul național. Vocea lui era inconfundabilă, la fel cronicile. S-a folosit de o cultură vastă ca să impună un stil unic în care sportul devenea mereu pretext pentru literatură. Cred că a suferit pe ascuns pentru că viața l-a împiedicat să ajungă scriitor. Viața am fost noi, copiii lui pe care a trebuit să-i crească. A fost un tată la care ne-am uitat mereu în sus, deși el era atât de aproape de noi. Pe biroul meu de acasă e o fotografie din care tata privește pătrunzător cu ochii lui căprui în timp ce buzele se întind imperceptibil către un zâmbet ștrengăresc sub nasul lui coroiat, grecesc.”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă