Tudor Băluță, transformare spectaculoasă! În vară nu juca pe nicăieri, iar acum a fost convocat de Edi Iordănescu

1 săptămână in urmă 28

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Tudor Băluță, transformare spectaculoasă! În vară nu juca pe nicăieri, iar acum a fost convocat de Edi Iordănescu

După mai multe sezoane în care a jucat destul de puțin, Băluță a revenit sub comanda lui Gică Hagi și a devenit titular la Farul, Prestațiile mijlocașului i-au atras atenția și selecționerului Edi Iordănescu, care l-a convocat pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia.

”Contează enorm încrederea primită de la Edi Iordănescu. De unde acum 3-4 luni nu jucam deloc, la a fi înapoi la națională, evident că e un pas important, însă nu înseamnă nimic, dacă eu nu îmi voi aduce aportul în jocul naționalei. Ne dorim să facem rezultate, de asta venim aici, asta ne dorim. Să reprezentăm România cât mai bine și să câștigăm”, a spus Tudor Băluță, potrivit AS.ro.

Tudor Băluță, convocat de Edi Iordănescu la naționala României după aproape trei ani

Ultimul meci jucat de Băluță la prima reprezentativă a fost în noiembrie 2019, în partida Spania - România 5-0, atunci când "tricolorii" erau conduși de pe bancă de Cosmin Contra.

  • 7 selecții are Tudor Băluță pentru naționala mare a României

Tudor Băluță era cumpărat de Brighton în iarna anului 2019, de la Viitorul Constanța, în schimbul a trei milioane de euro. Era un fotbalist pe val, care doar ce reușise un Campionat European de Tineret excelent cu naționala României. Englezii sperau că au dat lovitura cu transferul său, dar avea să nu se dovedească acest lucru.

Zimbabwe este una dintre cele mai incredibile destinații pentru safari. Trăiește experiența autentică pe Digi Life și Digi Online, astăzi de la 19:00!

Brighton l-a lăsat șase luni împrumut la Viitorul, apoi au urmat alte două împrumuturi succesive, la ADO Den Haag (4 meciuri) și Dinamo Kiev (3 meciuri), dar pe nicăieri nu a confirmat așteptările.

Ascensiunea i-a fost înfrânată, în principal, de accidentările nenumărate suferite. Apoi, când fizic și-a revenit, nu a găsit ”spațiu” la Brighton să-și reintre în ritm.

În această vară, Brighton a transmis că nu mai poate să-i ofere timp lui Tudor Băluță și cea mai bună alegere este despărțirea. David Weir i-a mulțumit fotbalistului român pentru timpul petrecut la club și i-a urat succes în continuare.

Etichete: romania , edi iordanescu , tudor baluta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă