Tudor Băluță are zilele numărate la Dinamo Kiev! Anunțul lui Mircea Lucescu. „În niciun caz nu va mai continua!”

3 săptămâni in urmă 24

Tudor Băluță, fostul internațional român U21, are zilele numărate la Dinamo Kiev, iar anunțul a fost făcut chiar de Mircea Lucescu.

După ce Dinamo Kiev a învins-o pe Șahtior Donețk, scor 1-0, în deplasare, Mircea Lucescu a comentat în legătură cu situația în care se află Tudor Băluță, fotbalist cedat sub formă de împrumut de Brighton.

„Il Luce” a anunțat că zilele fotbalistului în vârstă de 22 de ani la Dinamo Kiev sunt numărate, chiar dacă el a fost cel care a insistat ca Tudor Băluță să fie adus la gruparea din Ucraina. Această decizie a fost luată după ce fundașul s-a accidentat grav și nu a putut să arate ce poate la Dinamo Kiev.

Tudor Băluță are zilele numărate la Dinamo Kiev

„A fost accidentat, a facut operatie, a avut o fractura, de abia de foarte putin timp, de vreo 2-3 zile, si a scos aparatul ala care l-a… Avut ghinion, mare ghinion. Bineinteles ca nu va mai juca pana la sfarsit si bineinteles ca si-a incheiat anul aici.

Nu pot decat sa-i doresc sa aiba parte de un club care sa-l inteleaga si el sa inteleaga clubul. Şi mai ramane sa fie sanatos. (n.r. – nu se pune problema să mai continue) Nu, nu, nu. În niciun caz”, a spus Mircea Lucescu la Telekom Sport.

În aceste condiții, Tudor Băluță va reveni la Brigton, formație care a plătit Viitorului aproape trei milioane de euro pentru serviciile sale, în februarie 2019. Internaționalul român cotat de site-urile de specialitate la 3 milioane de euro a jucat 3 meciuri în acest sezon pentru Dinamo Kiev, dintre care unul în grupele Ligii Campionilor.

  • 8 minute a bifat Tudor Băluță în tricoul lui Dinamo Kiev
  • 62 de prezențe are Tudor Băluță pentru FC Viitorul Constanța
  • 7 selecții la echipa națională a României are Tudor Băluță, acolo unde a debutat pe 14 octombrie 2018

The post Tudor Băluță are zilele numărate la Dinamo Kiev! Anunțul lui Mircea Lucescu. „În niciun caz nu va mai continua!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă