Tudor a murit pe loc în Ford-ul intrat cu 120 km/h într-un zid de beton, la Iași. A fost un elev eminent, prietenii îl plâng pe tânărul de 23 de ani

2 săptămâni in urmă 44


E o tristețe fără margini la Iași, după accidentul de miercuri noaptea în care un tânăr șofer și-a pierdut viața, pe centura ocolitoare a orașului, într-un impact teribil cu un zid de beton. Tudor Berbinschi s-a stins pe loc și a lăsat în urma lui zeci de prieteni îndurerați, relatează Adevărul.


Tudor absolvise în urmă cu un an Facultatea de Informatică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. În gimnaziu a obţinut mai multe premii, iar la facultate fusese bursier. Fusese redactor șef al revistei Alecart, era iubit și apreciat. A murit miercuri seara, la volan, conducea cu viteză.


Motorul mașinii sale, un Ford Foscus, a sărit la 10 metri, acul kilometrajului s-a blocat la 120 km/h, iar Tudor a fost proiectat prin parbriz și aruncat pe șosea. Autoturismul era al bunicului său.La câteva zeci de minute de la producerea accidentului, la faţa locului au ajuns şi părinţii tânărului. „Nu era maşina lui, o mai împrumuta câteodată de la socrul meu. Mi-a spus că iese cu nişte prieteni apoi se duce acasă, locuia într-o garsonieră”, a declarat tatăl lui Tudor. Mama tânărului a suferit un şoc, ea fiind stabilizată de către medicii de la SMURD sosiţi la faţa locului.


Zeci de mesaje de condoleanțe curg pe rețelele de socializare, după aflarea veștii morți lui Tudor. Colegii lui de la „Alecart” scriu: „Din păcate, astăzi Tudor nu mai e printre noi. Ne vor lipsi iniţiativa, sfaturile şi exigenţa lui care ne-au făcut să nu ne mulţumim cu puţin.”


"O zi tristă, urâtă și fără sens. Drum lin, Tudor Berbinschi.", a scris o prietenă, Antoaneta, iar Adriana a adăugat: "Ce păcat, un tânăr valoros!"


Foto: Facebook / Ionuț Ursache


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă