ȚSKA Sofia - CFR Cluj. Claudiu Keșeru, insider pentru Dan Petrescu » Analiza tehnico-tactică a adversarei: „Dacă fac ce au zis, e exact ce vrea CFR! Eu atât cred că se termină”

4 luni in urmă 17

ȚSKA Sofia și CFR Cluj se vor întâlni joi, de la ora 19:55. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

„Asta vorbeam mai devreme cu Ovidiu Hoban, mă întreba și el de ȚSKA. Mi se pare cam cea mai bună echipă din ultimii ani din Bulgaria. Are niște jucători care pot surprinde individual. Va fi un meci echilibrat. CFR are un avantaj că sunt doar 30% din fani pe stadion. Cu noi s-a terminat 2-2, dar ne-au dominat. Nu prea s-a întâmplat acest lucru de când sunt eu aici. Noi suntem într-o perioadă de tranziție”, a declarat Claudiu Keșeru la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Claudiu Keșeru, analiză tactică a celor de la ȚSKA Sofia

„Acum văd și ei ce înseamnă să joci pe două fronturi, și-au dat seama că trebuie un lot mai mare de jucători. Mie îmi place mult Younousse Sankharé (n.r. 31 de ani, mijlocaș central) și Ali Sowe (n..r 26 de ani, atacant), mi se par cei mai periculoși. Sankhare cred că are 150-200 de meciuri în prima ligă din Franța. 

Până acum au jucat 4-2-3-1, cu 3 mijlocași centrali, de obicei triunghiul spre partea de sus, cu Sankhare număr 10. Uneori inversează, cu vârful în jos, dar depinde de adversar. Am văzut și niște declarații, că vor face pressing extrem de avansat. Dacă încep așa, cred că e exact ce vrea CFR. Să poate să le întindă blocul funcțional cu mingile lungi. Nu cred că CFR va fi depășită de miza meciului. Cred că va fi 0-0 sau 1-0 pentru CFR”, a concluzionat Keșeru. 

VIDEO. CFR Cluj pornește într-o nouă aventură europeană

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ. Dan Petrescu avertizează: „O să vedeți ce echipă bună au bulgarii!”Dan Petrescu, aproape de un nou supertransfer la CFR Cluj! Vrea un fundaș titular la ultimul Campionat Mondial

'Te-am căutat toată pădurea', îi scria disperat copilul de 15 ani mamei lui, într-un SMS. Lenuţa nu i-a mai răspuns copilului niciodată. Înfiorător ce au descoperit polițiștii

Libertatea

Playtech: Kira Hagi are un nou iubit! Cine este bărbatul misterios și ce au făcut cei doi în văzul tuturor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă