ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2. Marius Bilașco se teme: „Nu s-a păstrat nicio măsură de distanțare! Am trecut prin mulțime, luni sau marți vom face o nouă testare”

4 luni in urmă 9

Arena „Vasil Levski” din Sofia a găzduit peste 12.000 de fani la partida dintre ȚSKA și CFR Cluj. Distanțarea socială nu a mai fost respectată, iar măștile nu au fost purtate conform. Marius Bilașco se teme pentru sănătatea clujenilor și așteaptă rezultatele următoarele teste pentru Covid-19.

Bilașco: „Nu s-a păstrat nicio măsură de distanțare”

„Am avut emoții și avem în continuare. Nu s-a păstrat nicio măsură de distanțare și a trebuit să trecem prin mulțime. Luni sau marți va fi noua testare. E adevărat, cu toții ne-am dori acest lucru, să avem spectatori și în Liga 1, dar mai presus de orice e sănătatea noastră. Trebuie să fim echilibrați și să avem răbdare până vom fi toți în siguranță”, a declarat Marius Bilașco la „Digi Sport Special”

Situația pandemiei de Covid-19 în România vs Bulgaria

Pe teritoriul României, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.902 cazuri noi de coronavirus, ducând totalul la 196.004. Bilanțul deceselor de la debutul pandemiei este de 6.163, la o populație oficială de puțin peste 19 milioane de locuitori. 

Pe teritoriul Bulgariei, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.472 de cazuri noi de Covid-19. Totalul a ajuns la 33.335 de cazuri confirmate, în timp ce bilanțul deceselor este de 1.048. Populația oficială a vecinilor din Sud este de puțin sub 7 milioane de locuitori. 

Citește și alte știri despre Europa League: 

ȚSKA Sofia - CFR Cluj, fără măsuri de distanțare! Fanii s-au înghesuit, fără măști, în tribunele arenei „Vasil Lesvki”Veste bună pentru Mirel Rădoi! Un om de bază al naționalei debutează astăzi în grupele unei cupe europene

“Ce faceţi aici, concret?”, îi întreba Elena Lasconi pe angajaţi, în prima zi ca primăriţă în Câmpulung. Cea mai grea întrebare. “Ăăăă…

Libertatea

Playtech: Dan Bittman, reacție ȘOCANTĂ! 'Să mor și eu, să dea Dumnezeu'. Artistul e DISPERAT
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă