Tsitsipas, eliminat de ”noul Nadal” la US Open! Grecul, fluierat din nou: ”Nu vreau să mă iubească toată lumea”

1 lună in urmă 32

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Puștiul-minune al tenisului masculin a reușit, la capătul unui joc ce a durat peste patru ore, ceea ce nu au obținut nici Nadal, Federer sau Djokovic la vârsta sa. Carlos Alcaraz este cel mai tânăr jucător din ultimii 32 de ani care izbutește să învingă un sportiv din Top 5 la un turneu de Grand Slam, după reușita lui Michael Chang la Roland Garros, din 1989.

Galerie Foto

Stefanos Tsitsipas, eliminat de Carlos Alcaraz la US Open: ”Nu înțeleg cum am pierdut! Nu pretind ca toată lumea să mă iubească”

Cel mai controversat jucător de la această ediție de US Open, Stefanos Tsitsipas, a declarat la finalul jocului că nu înțelege adversitatea publicului american. Grecul folosește o strategie care-i scoate din minți pe rivali și enervează publicul. De obicei, după ce pierde un set, Tsitsipas cere pauză de vestiar și rămâne acolo cât timp este nevoie pentru a-și scoate adversarul din ritm.

Trebuia să fie meciul meu. Nu înţeleg cum am pierdut. Nu pretind ca toată lumea să mă iubească, nu este obiectivul meu. În sport, nu ştii ce se întâmplă. Mă duc la toaletă ca un sportiv normal, poate că stau mai mult decât alţii, dar nu depăşesc timpul.

Oamenii nu înţeleg asta, sunt acolo pentru spectacol, sunt nerăbdători. Eu mă duc la vestiare doar pentru a-mi schimba hainele ude cu unele uscate. Se pare că asta este o problemă. Nimeni nu vorbește despre alți jucători care își iau tot timpul din lume la vestiar sau între puncte.

Acum toți au o problemă cu mine. Și eu am pățit în trecut asta în fața acestor jucători, mi-am pierdut ritmul și nu mi-am mai găsit jocul, dar nu m-am plâns niciodată”, a răbufnit Stefanos Tsitsipas la conferința de presă de la finalul confruntării.

Tsitsipas a folosit ”strategia câștigătoare” și în disputa cu Alcaraz, însă nu a mai dat roade. Spaniolul și-a văzut de joc și a luptat până la capăt pentru victoria carierei.

Etichete: us open , stefanos tsitsipas , carlos alcaraz , stefanos tsitsipas us open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă