Trucurile pentru ca bradul de Crăciun să nu se usuce atât de repede. Cum trebuie să procedezi, de fapt

4 săptămâni in urmă 23

Puține lucruri sunt la fel de frumoase în perioada sărbătorilor ca un brad de Crăciun adevărat. Aventura de a merge să alegi unul și de a-l aduce acasă este jumătate din distracție, dar odată ce este în casă, s-ar putea să începi să observi că bradul tău începe să arate puțin cam fragil, asta deși mai sunt câteva zile până la Crăciun. Ultimul lucru pe care și-l dorește cineva în timpul sărbătorilor este un brad uscat, așa că experții au adunat cele mai bune sfaturi pentru a te asigura că bradul tău arată viu și proaspăt în dimineața de Crăciun.

Cât durează brazii de Crăciun adevărați?

Cu o îngrijire adecvată, majoritatea pomilor de Crăciun adevărați ar trebui să dureze cel puțin cinci săptămâni sau mai mult. Asta înseamnă că, dacă decorezi pentru Crăciun la sfârșitul lunii noiembrie, bradul tău ar trebui să supraviețuiască dincolo de sărbători.

Cu toate acestea, e bine să cumperi pomul de Crăciun cu aproximativ o săptămână înainte de sărbători.

Alege un pom de Crăciun sănătos. În primul rând, reține că, dacă preferi să cumperi bradul de la un magazin de grădinărit sau de la un lot de pe marginea drumului, acesta a venit probabil din afara statului și a fost expus la vânturi în timpul transportului.

Dacă vrei cel mai proaspăt brad posibil, optează pentru unul de la târgul local de pomi de Crăciun. În orice caz, este esențial să știi cum să alegi cel mai bun brad de Crăciun.

Caută un brad sănătos, verde, cu o cantitate cât mai mică de ace maro.

Selectează un brad expus într-o locație umbrită. Nu îl alege pe cel care a stat în soare. Trece câteva crengi prin mâini. Acele ar trebui să se simtă flexibile și să nu cadă.

Secretul pentru un brad care durează

Ridică pomul câțiva centimetri, apoi lasă trunchiul în pământ. Ar trebui să cadă foarte puține ace verzi, dar este în regulă dacă pomul pierde câteva ace maro.

Taie trunchiul. Când cumperi un pom de Crăciun, verifică de două ori dacă vânzătorul face o tăietură proaspătă direct la baza trunchiului pentru a ajuta la absorbția apei. Astfel, scapi de orice rășină uscată care ar putea bloca absorbția apei de către pom.

Când ajungi acasă, dacă nu montezi imediat bradul, pune-l într-o găleată cu apă.

Când îl montezi, taie încă un centimetru din partea de jos a trunchiului. Odată intrat în cameră, așează-l într-un suport robust care să conțină puțină apă.

Ține bradul de Crăciun departe de sursele de căldură. Sigur, nu există nimic mai drăguț decât un brad de Crăciun frumos decorat lângă un șemineu- dar, împreună cu radiatoarele, caloriferele și sobele, un șemineu folosit în mod regulat ar putea contribui la uscarea bradului tău într-un ritm mult mai rapid.

Dacă locuința ta este predispusă la uscăciune, folosește un umidificator pentru a adăuga umiditate în încăpere.

Dă jos bradul înainte să se usuce. Dacă aștepți prea mult, vei avea mai multe ace de pin moarte pe jos. Cel mai simplu mod de a curăța acele căzute este să folosești aspiratorul tău.

The post Trucurile pentru ca bradul de Crăciun să nu se usuce atât de repede. Cum trebuie să procedezi, de fapt appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă