Trucul special pentru blatul de pizza fără frământare. Nu vei mai încerca altă metodă

1 săptămână in urmă 33

Toată lumea iubește pizza! Acest preparat se află în topul preferințelor oamenilor din lumea întreagă. Gospodinele au găsit un truc pentru blat fără frământare care se face rapid și este delicios. Cu siguranță nu o să mai încerci altă rețetă după ce o vei încerca pe aceasta. Nu mai este nevoie să aștepți mult timp să dospească aluatul și nici nu trebuie să îți mai faci griji în privința texturii sale. El o să iasă cu siguranță aerat și pufos. Iată care este trucul special!

Rețetă de blat de pizza fără frământare: truc special

Cu siguranță oameni din lumea întreagă au făcut de nenumărate ori pizza acasă. Cea făcută de tine de la zero este mai specială pentru că o poți schimba în funcție de preferințele familiei. Cel mai probabil gospodinele au încercat nenumărate moduri de a face blatul, dar cel mai util este cel fără frământare.

Îți ia cinci minute să îl pregătești și 10 minute să îl lași la dospit într-un loc plin de căldură. Nu trebuie să depui deloc efort, iar totul pare chiar o joacă în mintea multora. Pizza ideală are un blat pufos și aerat, margini crocante, un sos de roșii parfumat și ingrediente de calitate.

Trucul ca ea să fie extrem de aerată și să se umfle într-un timp scurt este să pui drojdie într-o cantitate dublă față de cât scrie în rețetă. Mai exact, vei pune un pliculeț și jumătate de drojdie uscată la 300 de grame de făină pentru ca ea să prindă volum și mai repede. Amestecă ingredientele uscate cu cele umede și toarnă la final ulei de măsline din belșug peste întreaga compoziție.

Acoperă recipientul cu un prosop curat

Nu uita să acoperi recipientul cu un prosop curat sau folie transparentă și să lași vasul într-o poziție înaltă într-o cameră cu temperaturi mari. În timp ce aștepți aluatul să crească poți să pregătești restul ingredientelor pe care le vei pune pe pizza. Taie măsline verzi/negre, brânzeturile dorite, mezeluri, ciuperci, roșii, ardei și pregătește condimentele.

Nu trebuie să îți lipsească din sosul de roșii oregano, sare, piper și puțin usturoi praf sau proaspăt. În cazul în care vrei să încerci ceva nou, pregătește fiecare jumătate de pizza diferită pentru a nu consuma mult aluat. Cu siguranță oaspeții tăi se vor bucura de noua rețetă. Aceasta te face să stai foarte puțin timp în bucătărie, este ieftină și potrivită și pentru cei mai neîndemânatici. Spor la gătit!

The post Trucul special pentru blatul de pizza fără frământare. Nu vei mai încerca altă metodă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă