Trucul genial pentru curățenia casei tale. Ingredientul secret care trebuie pus pe mătură, așa scapi de probleme

1 săptămână in urmă 10

Cum să ai o locuință curătă exact așa cum îți dorești? Sunt câteva trucuri care vor face zilele de curățenie mai ușoare. Cum trebuie să procedezi în fiecare cameră? Ce ingredientul secret care trebuie pus pe mătură. Toate gospodinele trebuie să-l știe!

Trucuri pentru casă: cum să ai o locuință curată?

O casă primitoare și mereu curată trebuie să fie îngrijită zilnic. Unele activități precum spălatul cu mopul sau praful șters de pe obiectele din casă trebuie să fie făcute zilnic. Desigur că sunt și câteva lucruri pe care le faci special în cazul curățeniei la începutul unui sezon.

Printre acestea sunt: schimbatul perdelelor, spălatul covoarelor sau schimbările din casă în ceea ce privește mobila. Dacă ai copii mici, trebuie să fii atent la modul în care mături. Aceștia se plimbă deseori cu picioarele goale pe gresie sau parchet și stau foarte mult pe jos ori se târăsc până la obiectele dorite. Din acest motiv, trebuie să iei la cunoștință un truc util pentru prospețimea podelei tale.

Poate nu știai, dar dacă pui pe mătura ta un șervețel umed sau care e uscat și ulterior dat cu apă vei lua mai ușor scamele. De asemenea, ca să scapi de puf este de ajutor să ungi perii ustensilei tale cu puțin ulei. Nu trebuie să pui prea mult pentru că astfel riști să faci pardoseala alunecoasă, iar cineva poate să se rănească în modul acesta.

Două încăperi sunt foarte importante

După ce termini acest procedeu, aspiră și dă prin casă cu o soluție frumos mirositoare ca aerul să fie proaspăt. Ține cont să aerisești zilnic și să nu uiți să ai o mai mare grijă la curățenia din baie și bucătărie. Aceste două încăperi din casă sunt extrem de importante pentru că în una din ele mănâncă toată lumea din locuință și în alta se îngrijesc cei din familie ori oaspeții.

De asemenea, este bine ca fiecare membru să își întrețină singur ordinea în camera în care stă cel mai mult. În felul acesta vei reuși să termini la timp activitățile și nici nu le vei intra în intimitate, plus că oamenii au diferite moduri pentru această activitate.

Specialiștii recomandă ca pentru un aer curat să ai în casă plante multe, iar cel mai bine este să îți cumperi pentru bucătărie plante aromatice de care să te folosești în timpul gătitului. Unele care miros fantastic sunt: cimbrișorul, menta sau rozmarinul.

The post Trucul genial pentru curățenia casei tale. Ingredientul secret care trebuie pus pe mătură, așa scapi de probleme appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă