Trucul financiar care l-ar putea readuce pe Cristiano Ronaldo la Real Madrid: "Astfel ar salva 20 de milioane de euro"

1 lună in urmă 1

Liga 1: FCSB - CFR Cluj, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Jurnaliștii de la Marca au discutat cu Toni Roca, directorul firmei de avocatură Himnus Football Lawyers, care susține că Ronaldo a plecat de la Real Madrid din cauza taxelor existente în Spania:

Trucul financiar care l-ar putea readuce pe Cristiano Ronaldo la Real Madrid: "Astfel ar salva 20 de milioane de euro"

"Ronaldo beneficiază de un regim special în Italia din punct de vedere al taxelor. El nu s-a dus din întâmplare acolo, este campionatul de top în care fotbaliștii plătesc cele mai puțin taxe. Ronaldo câștigă undeva la 40 de milioane de euro pe sezon și plătește 225.000 de euro către stat.

Pentru acești bani, Ronaldo ar plăti de 100 de ori mai mult în Spania! Dacă Ronaldo ar semna cu Real Madrid pentru un singur an, nu ar fi considerat rezident și ar plăti taxe în valoare de 19% din venituri, astfel că ar salva în jur de 20 de milioane de euro. Dacă va sta mai mult de un an, taxele se vor multiplica", a spus Toni Roca, citat de Marca.

Ce a spus Zidane despre revenirea lui Ronaldo la Real Madrid

De obicei rezervat când vine vorba de posibile transferuri la Real Madrid, Zinedine Zidane a lăsat ușa deschisă unei reveniri a lui Ronaldo.

"Ronaldo la Real? Se poate întâmpla, da, se poate întâmpla. Știm ce fel de om este și ce a realizat aici, dar acum e jucătorul lui Juventus și trebuie să-l respectăm. 

Am avut norocul să-l antrenez. E un atacant impresionant, dar vom vedea ce i se va potrivi. Acum e la Juve, iar Juve se bucură de el", a spus Zidane.

2009-2018 este perioada în care Ronaldo a jucat la Real Madrid, reușind să câștige de patru ori Liga Campionilor30 iunie 2022 este data la care expiră contractul lui Ronaldo cu Juventus Etichete: real madrid , cristiano ronaldo , marca , salariu cristiano ronaldo , cristiano ronaldo transfer , cristiano ronaldo salariu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă