Trofeul Euro 2020 a căzut! Cauza incidentului de pe Arena Națională

1 săptămână in urmă 29

Trofeul Euro 2020 a căzut. O rafala de vânt a dărâmat trofeul ce cântărește opt kilograme. Totul s-a petrecut la finalul prezentării la Arena Națională a cupei destinate câștigătoarei Campionatului European.

Gică Popescu, consilier al Guvernului României pentru UEFA EURO 2020 , a precizat că pentru țara noastră e o mare onoare să priemască trofeul la București, înaintea meciurilor pe care Arena Națională le va găzdui.

EURO 2020 a fost amânat pentru 2021 din cauza pandemiei. Campionatul European se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021 în 11 oraşe: Bucureşti (România), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scoţia), Sevilla (Spania).

Trofeul Euro 2020 a căzut! Cauza incidentului de pe Arena Națională

Conform Digi Sport o rafală mai puternică de vânt a doborât panourile din spatele trofeului, care în cădere au lovit un reporter și apoi au dărâmat suportul pe care se afla cupa ce o va câștiga campioana europeană. Voluntarii aflați în zonă au ridicat trofeul și l-au reașezat pe soclu.

Trofeul a parcurs un traseu prin Bucureşti care a inclus zone importante ale orașului, după care a fost readus în incinta Arenei Naţionale. Capitala noastră va găzdui trei meciuri din cadrul Grupei C şi una din optimi.

„Am avut posibilitatea să constat din interior magnitudinea şi importanţa acestui eveniment. Pentru orice jucător este important să participe la un astfel de turneu, deoarece este unul dintre cele mai importante sportive la care am putut participa, alături de colegii mei Dorinel Munteanu şi Miodrag Belodedici”, a spus Gică Popescu.

Ambasadorii români ai EURO 2020 sunt Gabi Szabo, Dorinel Munteanu și Miodrag Belodedici. „Este greu, dar este… cu cât este mai greu, cu atât este mai important pentru România şi pentru imaginea României. Mă bucur că fac parte din acest proiect, fiindcă ştim cu toţii că organizarea unui campionat european este foarte, foarte importantă pentru imaginea noastră şi pentru imaginea fotbalului românesc” a explicat Dorinel Munteanu.

 

 

 

 

 

 

 

The post Trofeul Euro 2020 a căzut! Cauza incidentului de pe Arena Națională appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă