Tricoul naționalei României, prezentat la ProSport Live! Prima reacție după anunțul FRF: „E frumos, un tricou de calitate!” | FOTO & VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 1

Federația Română de Fotbal a prezentat noul echipament al naționalei României! Tricoul, care va fi folosit de jucătorii noștri la Euro U21 și în preliminariile pentru Campionatul Mondial, a ajuns și la ProSport Live, fiind prezentat în timpul emisiunii de luni seara.

Echipamentul principal este compus din tricou galben, pe care sunt imprimate simbolurile blazonului, și șort alb, cu dungi roșii și albastre pe laterale, iar fostul dinamovist Gabi Răduță a mărturisit că este încântat de opțiunea Federației Române de Fotbal.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Gabi Răduță, încântat de cum arată tricoul României: „Îmi place, e frumos!”

Noul tricou al României a ajuns și în redacția ProSport. Tricourile care vor fi folosite de jucătorii noștri în marile meciuri din luna martie cu naționala mare a Germaniei și reprezentativa de tineret au țesături inovatoare și procese care ajută la reducerea poluării cu plastic și la reducerea emisiilor de carbon în atmosferă.

„E un tricou de calitate, un tricou frumos, îmi place. Am experiența să-mi pot da cu părerea. E frumos, acum depinde și cum arată când e imprimat”, a fost reacția lui Gabi Răduță, invitatul lui Victor Vrînceanu, la ProSport Live.

România va face parte din Grupa A, alături de Ungaria, Germania și Țările de Jos și va juca meciurile cu aceste echipe în perioada 24-30 martie, la Budapesta. Jucătorii noștri s-au calificat la Euro după 1-1 cu Danemarca U21. 

Echipa mare a României debutează în preliminariile Campionatului Mondial din 2022pe 25 martie, pe teren propriu, cu Macedonia de Nord, iar peste 3 zile primește vizita Germaniei.

Ultimul meci al „tricolorilor” din luna martie are loc pe 31, pe „Republican Vazgen Sargsyan”, cu Armenia.

The post Tricoul naționalei României, prezentat la ProSport Live! Prima reacție după anunțul FRF: „E frumos, un tricou de calitate!” | FOTO & VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă