Tricoul canotoarei Simonei Radiş cu aurul de la Tokyo, vândut la licitaţie pentru 1.000 de euro. Care este destinația banilor

1 lună in urmă 18

Campioana olimpică Simona Radiş a scos la licitaţie tricoul semnat cu care a cucerit aurul la Tokyo. Astfel, marea sportivă a venit în sprijinul copiilor cu deficienţe neurologice. Tricoul a fost adjudecat cu suma de 1.000 de euro.

România a reuşit astfel singura medalie de aur la JO, obținută imediat după cea de argint luată de Ana Maria Popescu la spadă.

La Tokyo, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat aurul olimpic la dublu vâsle feminin.

Tricoul Simonei Radiş cu aurul de la Tokyo, vândut la licitaţie pentru 1.000 de euro. Care este destinația banilor

Apoi Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari au obţinut argintul la patru rame fără cârmaci masculin, iar Marius Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au urcat pe treapta a doua a podiumului la dublu rame masculin.

„Tricoul cu care Simona Radis a câştigat aurul la Jocurile Olimpice de la #Tokyo2020 a fost câştigat de Daniel Pacurar, care a oferit suma de 1.000 de euro. Îl vom contacta pe câştigător pentru toate detaliile legate de plată şi de înmânarea tricoului. Banii vor fi donaţi către bursele copiilor cu deficienţe neurologice sprijiniţi de Asociaţia Kinetobebe”, a anunţat FR de Canotaj.

Fetele de aur ale canotajului românesc, Ancuța Bodnar și Simona Radiș, care au câștigat titlul olimpic în această vara, la Tokyo, în barcă de dublu vâsle își pot păstra supremația mondială mulți ani de acum înainte.

Un model demn de urmat, cred oficialii FR de Canotaj

Un oficial al FR de Canotaj crede că, fiind în această formulă de competiție, nimeni nu le că putea învinge.

„Medalia această de aur este începutul. Nimeni nu le va putea învinge. Vor deține mulți ani supremația mondială.

Sunt tinere, dornice de a obține tot mai multe performanțe. Sunt un model demn de urmat” , a precizat oficialul FR de Canotaj pentru Prosport.

Octombrie, revenirea la Snagov

Cum Campionatele Mondiale din China au fost anulate din cauza pandemiei de Covid, sportivii din loturile naționale de seniori ale României, vor reveni în baza de la Snagov undeva, la jumătatea lunii octombrie.

„Atât fetele cât și băieții se vor întoarce la Snagov în luna octombrie. Încă nu am stabilit clar o dată. Atunci va reveni și antrenorul Colamonici care va schița planul de pregătire până la finalul anului în curs”, a mai precizat reprezentantul FR de Canotaj.

The post Tricoul canotoarei Simonei Radiş cu aurul de la Tokyo, vândut la licitaţie pentru 1.000 de euro. Care este destinația banilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă