„Tricolorul” care nu trebuie să lipsească din echipa de start a naționalei României. „Nu cred că poți să joci fără el! Are mintea limpede în fiecare fază!”

3 zile in urmă 12

Basarab Panduru crede că Nicolae Stanciu este „tricolorul” care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României.

Nicolae Stanciu a fost unul dintre cei mai apreciați jucători din lotul echipei naționale a României după „dubla” cu Germania, scor 2-1, și Armenia, scor 1-0.

Basarab Panduru a analizat jocul fotbalistului 28 de ani de la cele două meciuri jucate de echipa națională a României în luna octombrie, cu Germania și Armenia, iar acesta este de părere că mijlocașul ofensiv al lui Slavia Praga nu trebuie să lipsească din echipa de start a României.

Nicolae Stanciu nu trebuie să lipsească din echipa de start a naționalei României

Totodată, Basarab Panduru a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Florin Niță, portarul echipei naționale a României. Acesta este de părere că goalkeeperul îi dă siguranță la orice fază a echipelor adverse.

„A fost cel mai bun la meciul cu Germania şi în seara asta (n.r. aseară), este jucatorul care are mintea limpede în fiecare fază. Ne găseşte soluţia corectă de a juca, aleargă foarte mult, nu stă deloc în 90 de minute. Nu cred că poţi să joci, la ce natională avem, fără Stanciu”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

„Niţă îmi dă mie o siguranţă. Am impresia că, atunci când un jucătorul trage la poarta, cred că poate să facă ceva să apere mingea aia. Ca echipă, am arătat bine, Nedelcearu, Chiricheş şi-au făcut treaba. Avem o grămadă de jucători în momentul ăsta care sunt cotaţi sau care s-au dat pe ei 7, 8, 10 milioane de euro, o grămadă de jucători. Man, Mihăilă, Moruţan, Cicâldău, Puşcaş, Mitriţă, ai o grămadă de jucători”, a mai spus Basarab Panduru.

Florin Niță aplauda publicul dupa meciul de fotbal dintre Romania si Armenia, din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial 2022, desfasurat pe Stadionul Steaua din Bucuresti, luni 11 octombrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

 

  • 7.000.000 de euro este cota lui Nicolae Stanciu, conform transfermarkt.com

The post „Tricolorul” care nu trebuie să lipsească din echipa de start a naționalei României. „Nu cred că poți să joci fără el! Are mintea limpede în fiecare fază!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă