„Tricolorii” U21 și-au ales numerele » Cine va fi „decarul” lui Mutu la EURO

4 săptămâni in urmă 1

Tricolorii” fac parte din Grupa A la Euro 2021, alături de Germania, Olanda și Ungaria. Naționala lui Mutu debutează pe 24 martie, împotriva „Portocalei Mecanice”

Federația Română de Fotbal a anunțat că jucătorii convocați de selecționerul Adrian Mutu și-au ales numerele. 

Astfel, Olimpiu Moruțan, mijlocașul de la FCSB, va fi „decarul” României U21 la turneul final, preluând tricoul purtat de Ianis Hagi.

George Ganea, atacantul de la Viitorul, și-a ales numărul 9, în timp numărul 1 îi revine lui portarului de la FCSB, Andrei Vlad.

Numerele jucătorilor României U21 pentru EURO 2021

Andrei Vlad Radu BobocRaul Opruț Alexandru Pașcanu  Radu Drăgușin Marco Dulca Alexandru Cîmpanu Marius Marin George Ganea Olimpiu Moruțan Andrei Ciobanu Marian Aioani Denis Ciobotariu Răzvan Oaidă Andrei Chindriș Denis Haruț Octavian Popescu Cătălin Itu Ștefan VlădoiAlexandru Mățan Valentin CostacheDarius Olaru Mihai Eșanu

Alex Mățan primul jucători sosit la Buftea

Potrivit FRF, mijlocașul Alexandru Mățan, transferat recent de Viitorul la Columbus Crew, este primul internațional de tineret care a ajuns la centrul de pregătirea de la Buftea și a efectuat o primă ședință de pregătire.

Programul României la Campionatul European U21:

24 martie 2021: ROMÂNIA - Olanda27 martie 2021: Ungaria - ROMÂNIA30 martie 2021: Germania - ROMÂNIA

EURO U21, în două bucăți: 24-31 martie și 31 mai – 6 iunie

Va fi a doua prezență consecutivă a „tricolorilor” mici la festinul european, după semifinala din 2019, apoi va veni, cert, și a treia reprezentație, căci România va evolua din oficiu la CE U21 din 2023 în calitate de gazdă, alături de Georgia. 

La Euro 2021 vor fi patru grupe a câte patru formații, iar primele două clasate vor merge mai departe în sferturile de finală. Ungaria și Slovenia vor figura drept cap de serie. Deschiderea va fi la Budapesta, iar finala se va disputa la Ljubljana. Particularitatea competiției va fi aceea că e spartă în două calupuri. Grupele se joacă în perioada 24-31 martie, iar fazele eliminatorii vor fi între 31 mai și 6 iunie.

VIDEO Adrian Mutu vorbește despre criticile primite și despre relația pe care o are cu jucătorii

Citește mai multe știri despre România u21: 

FCSB merge la Euro 2021 » Situație incredibilă în urma convocărilor lui Adrian MutuPrimii adversari ai României de la Euro U21 au anunțat lotul. Lipsește o vedetă!

Cum arată soția lui Pavel Stratan.Acum e clar de ce nu apare niciodată cu ea în public, ci doar cu copiii

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă