Tricolorii și-au aflat rezultatele testelor pentru COVID-19! Mirel Rădoi ne ține încă în suspans înaintea debutului în preliminariile CM 2022

2 săptămâni in urmă 1

Echipa națională de fotbal a României se pregătește pentru debutul în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, iar toți fotbaliștii sunt apți de joc în urma testării pentru COVID-19.

România va întâlni Macedonia de Nord, joi, 25 martie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, urmând ca duminică să se dispute meciul cu Germania, tot pe teren propriu, iar miercuri, cel cu Armenia, din deplasare.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Toți tricolorii, negativi la testul pentru COVID-19! Mirel Rădoi mai așteaptă

Miercuri dimineață, Federația Română de Fotbal a anunțat că jucătorii au primit rezultatele testelor pentru COVID-19 înaintea confruntării cu Macedoia de Nord și toți tricolorii au ieșit negativ.  Selecționerul Mirel Rădoi, însă, ne ține în suspans. Acesta a fost depistat pozitiv săptămână trecută, dar are speranțe că va obține două teste negative și va putea sta pe bancă la primele meciuri din preliminarii. Mirel Rădoi așteaptă încă rezultatul testului.

„Avem rezultatele testării COVID oficiale pentru meciul cu Macedonia de Nord! Toți tricolorii și toți membrii staff-ului de la Mogoșoaia sunt apți! Așteptăm concluziile și pentru Mirel Rădoi! Luptăm Împreună spre Mondial!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a echipei naționale.

Până atunci însă, antrenamentele sunt conduse de către secundul Nicolae Dică și urmărite atent de către Mirel Rădoi prin intermediul platformelor online. De asemenea, selecționerul susține videoconferințe prin care ține legătura cu tricolori și cu staff-ul său.

ULTIMA ORĂ❗ Avem rezultatele testării COVID oficiale pentru meciul cu Macedonia de Nord! Toți tricolorii și toți membrii…

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Marţi, 23 martie 2021

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru debutul în preliminariile CM 2022

Programul primelor meciuri ale României în preliminariile CM 2022

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională) 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională) 31 martie: Armenia – România, ora 19:00

The post Tricolorii și-au aflat rezultatele testelor pentru COVID-19! Mirel Rădoi ne ține încă în suspans înaintea debutului în preliminariile CM 2022 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă