”Tricolorii” au prins ”aripi” după victoriile cu Islanda și Liechtenstein: ”Ne gândim la primul loc!”

1 lună in urmă 14

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Înaintea partidei cu Macedonia de Nord, programată miercuri, de la ora 21:45, la Skopje, Ionuț Nedelcearu, titular în ambele confruntări disputate deja, a recunoscut că obiectivul personal a fost ca echipa să nu ia gol, pe care a și reușit să-l îndeplinească în jocurile cu Islanda și Liechtenstein.

Ionuț Nedelcearu, înaintea meciului cu Macedonia de Nord

Mă bucur că n-am primit gol, ăsta era obiectivul meu, ca fundaș, să intru în teren și să-mi ajut echipa să nu primească gol.

A crescut jocul pentru că ne-am motivat, ne-am spus că nu este normal ca fiecare adversar să ne dea gol”, a declarat Ionuț Nedelcearu, pentru FRF.ro.

De asemenea, stoperul transferat în vară la Crotone, în Serie B, a recunoscut că pentru România ”greul” acum începe, însă a transmis că inclusiv câștigarea grupei este un obiectiv realizabil.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Nu putem face greșeala să ne relaxăm, greul acum începe. Este un meci important cu Macedonia de Nord, dar mai sunt meciuri de jucat. Noi mergem la victorie și, de ce nu, ne gândim și la primul loc”, a transmis Ionuț Nedelcearu.

Adversarul preferat de Ionuț Nedelcearu

Ionuț Nedelcearu a vorbit și despre diferențele dintre primii doi adversari, Islanda și Liechtenstein, recunoscând că preferă să întâlnească un oponent care să se deschidă, așa cum este de așteptat să fie Macedonia de Nord.

Eu îmi doresc un adversar care să joace, cum încercăm s-o facem și noi. De multe ori, când întâlnești o echipă care doar se apără și nu reușești să marchezi repede, devine din ce în ce mai greu”, a spus Ionuț Nedelcearu.

Clasamentul grupei J, după etapa a cincea:

Etichete: ionut nedelcearu , macedonia de nord - românia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă