Tricolorele isi afla adversarele din grupele principale de la Europeanul de handbal feminin! Programul meciurilor Romaniei

2 luni in urmă 1

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in grupele principale ale Campionatului European din Danemarca. 

"Tricolorele" vor infrunta echipele din grupa C, singura adversara pe care deja o cunosc fiind Croatia. Ungaria, Olanda si Serbia sunt cele care se vor lupta marti pentru celelalte doua locuri disponibile in grupele principale. 

Romania incepe fara niciun punct faza grupelor principale, iar calificarea in semifinale pare un vis imposibil in acest moment. Calculele finale vor putea fi facute, insa, abia dupa ce echipa lui Bogdan Burcea isi va afla toate adversarele. 

Partidele care vor decide cu cine se va duela Romania in grupele principale de la Euro sunt programate marti. Serbia - Croatia se joaca de la ora 19:15, iar Olanda - Ungaria de la 21:30. 

Cert este ca "tricolorele" vor mai juca cel putin 3 partide la Europeanul din Danemarca, acestea fiind programate in perioada 10-14 decembrie.

Programul Romaniei in grupele principale de la Europeanul de handbal feminin: 


Joi, 10 decembrie

Romania vs. echipa de pe locul 2 din grupa C

Duminica, 13 decembrie

Romania vs. echipa de pe locul 1 din grupa C

Luni, 14 decembrie

Romania vs. echipa de pe locul 3 din grupa C

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă