Tribunalul Cluj, decizie de ultimă oră în scandalul de adulter în care a fost implicat Ciprian Marica: „Dispunere de urgenţă”

1 lună in urmă 1

„Dispune, de urgenţă şi fără trecerea unui termen (…) înlăturarea provizorie din mediul online (...) până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca  (…) a articolelor si a postărilor în întregimea lor, precum si a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viata privată/intimă a reclamantei.

Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viata privată prin interzicerea pârâtilor să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viața sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

Marica și Ana Muntean au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart sau Schalke 04 încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte.

Întâmplarea s-a petrecut în vara lui 2019, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean e acum istorie, din moment ce cuplul a trecut peste acel episod. Filmarea a fost publicată în primăvara anului precedent.

Ioana Marcu, femeia înșelată de Ciprian Marica

Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Mi-am asumat! Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu”

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali, furios pe FRF: „Gata, nu mai jucăm! Protest!”Mărturii cutremurătoare ale gimnastelor abuzate de John Geddert: „A torturat fetițe timp de 30 de ani"

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Dana Budeanu, dezvăluiri BOMBĂ despre viața sa: „Oamenii nu stiu cine sunt. Eu nu sunt o...”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă