Tribunalul Bucuresti claseaza definitiv un dosar in care era vizat comisarul Radu Gavris. Acuzatiile priveau si imaginile de la intalnirea dintre sefii Politiei si clanul Duduianu

1 lună in urmă 2

Tribunalul Bucuresti a respins marti, 23 februarie, o cerere a DNA privind redeschiderea urmaririi penale intr-un dosar ce il viza pe Radu Gavris, adjunctul Politiei Capitalei.

Cererea de reluare a anchetei a fost facuta de Nistor Calin, inainte de pensionare, care a contestat decizia procurorului desemnat initial sa se ocupe de caz si care clasase acuzatiile.

Potrivit g4media.ro, dosarul vizeaza o sesizare a Inspectoratului General al Politiei Romane, in care comisarul sef Radu Gavris alaturi de alti politisti erau acuzati in legatura cu acordarea sporului de toxicitate angajatilor de la Serviciul Omoruri.

De asemenea, ancheta era legata si de scurgerea in presa a imaginilor de la intalnirea dintre sefii Politiei si liderii clanului Duduianu, care a avut loc inainte de inmormantarea lui Emi Pian.

Filaj ilegal in cazul comisarului Radu Gavris. Seful sectiei de politie din Centrul Vechi: Ceea ce vedeti se rezuma la Gavris, o bere, Hanul lui Manuc si patru procurori

"In temeiul art. 335 alin.4 C.proc.pen. respinge cererea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie, de confirmare a ordonantei de redeschidere a urmarii penale nr. 199/II 2/2020 din 15.12.2020 emisa de procurorul Sef al Sectiei de combatere a coruptiei, din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul nr.205/P/2020 al Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia de combatere a coruptiei. In temeiul art. 275 alin.3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Definitiva", se precizeaza in minuta Tribunalului Bucuresti.

Comisarul-sef Radu Gavris a fost schimbat din functia de coordonator al combaterii COVID din Politia Capitalei. Ministrul de Interne: "Lupta cu pandemia din interior"

Pe langa Gavris, dosarul ii mai viza pe comisarii sefi Mihoci Marian si Trandafir Bogdan.

Citeste si:

Criptomoneda minune: A crescut de 8 ori in numai o lunaVIDEO Cum sa adormi intr-un minut. Metoda "4-7-8" face minuniFOTO Fosta diva a tenisului feminin e la fel de atragatoare si dupa doua nasteriInfractorii romani, afectati de Brexit. "Nu stiu cum, dar o sa ma intorc. Fac aici 2.000-3.000 de lire pe zi"Tanarul fugit din orfelinat care a facut senzatie la "Romanii au talent". Povestea de viata fascinanta a lui Mihai Ghintan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă