Trezit din comă când i se plănuia deja înmormântarea

1 lună in urmă 2

Un american s-a trezit din comă chiar în ziua în care trebuia să fie deconectat de la aparate. Bărbatul în vârstă de 58 de ani a stat timp de şapte săptămâni între viaţă şi moarte.

S-a trezit când îi pregăteau înmormântarea

Medicii îi dădeau mai puțin de unu la sută șanse de supraviețuire. Iar familia îi planificase deja înmormântarea.

El a uimit pe toată lumea când a deschis ochii, chiar atunci când apropiaţii se pregăteau să-l vadă pentru ultima oară. Bărbatul ajunsese în comă în urma complicaţiilor cauzate de COVID. În prezent, americanul s-a recuperat aproape complet.

Un motociclist s-a trezit când se pregăteau de autopsie

Și în India, un motociclist crezut mort și-a revenit cu puțin timp înainte de efectuarea autopsiei. În urma unui accident, omul a fost transportat la spital, unde medicii l-au deconectat în cele din urmă de la aparate, declarând decesul. Îndurerată, familia a vrut să fie efectuată o autopsie, pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Mare le-a fost mirarea legiștilor când au văzut că bărbatul de fapt se mișcă.

Tânărul de 27 de ani din Mahalingapur, din sudul statului Karnataka, a fost dus la un spital privat într-o stare critică. Medicii de acolo l-au declarat mort și l-au deconectat de la ventilatorul care îl ajuta să respire, înainte ca familia să-l ducă la un spital de stat din apropiere, pentru un examen post-mortem, luni

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

social observatorweekend06 america coma barbat covid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă