Trent Alexander-Arnold încheie ciclul de FIFA 20 cu o echipă de vis

2 months ago 2

Chiar dacă toată lumea așteaptă apariția FIFA 21, peste câteva săptămâni, Ultimate Team merge înainte, iar un gamer a avut parte de un șoc: s-a duelat cu Alexander-Arnold. Iar acesta a dat iar lecții despre cum trebuie construită o echipă, este adevărat cu resurse mari. 

Trent Alexander-Arnold are doar 2 carduri sub 90 OVR

Apărarea este bazată pe fotbaliștii de la campioana Angliei. Colegii Alisson, Robertson și Van Dijk, cu carduri de 97, 94 și 99 formează scheletul echipei. Arnold se plasează și pe el, cu cardul dedicat de 99 de la EA. Doar legenda Maldini, 92, se infiltrează printre defensiva „cormoranilor”.

Mijlocul este construit cu ajutorul a două legende care au jucat în Premier League, este vorba de Patrick Vieira, 88 și de Ruud Gullit, 90. Iar în fața lor apare cardul lui Johann Cruyff, de 91. 

Nici atacul nu este mai puțin impresionant, cu Mbappe, 98, în spatele marcatorilor Vardy, 86 și Ronaldo Nazario, 94. 

Nu este cea mai spectaculoasî echipă pe care a avut-o Arnold, dar tot este una excelentă, echilibrată și foarte valoroasă. 

Citește și alte știri din categoria esports:

Inevitabilul s-a produs: A apărut o petiție prin care se cere schimbarea ratingurilor din FIFA 21Din sezonul viitor, Riot va introduce un nou tip de iteme

Ce a pățit virusologul chinez care susține că are dovada că noul coronavirus a fost creat în laborator din Wuhan

Libertatea

Playtech: Gigi Becali, la un pas să PIARDĂ TOT! Ce se întâmplă acum la FCSB. Patronul a primit cele mai PROASTE vești
Read Entire Article
Powered By Seo Tools