Trenduri de sănătate în 2022. Ce au început oamenii să facă pentru binele lor

1 săptămână in urmă 14

Care sunt trendurile în materie de sănătate în noul an? Oamenii au început să facă aceste lucruri pentru binele lor. Există câteva activități pe care mulți le au bifate la finalul zilei. Ce fac majoritatea persoanelor în 2022?

Trenduri de sănătate în 2022: toți oamenii au început să facă asta

Trenduri noi apar chiar și în domeniul sănătății. An de an apar tendințe în această sferă, aplicații, suplimente sau diverse programe pentru alimentație ori pentru sport. Toate aduc o schimbare majoră a stilului de viață și a modului în care privim sănătatea și bunăstarea generală a trupului și minții.

Se pare că oamenii sunt din ce în ce mai interesați de îngrijirea personală, arată studiile de pe piața sănătății. Poate nu ești chiar încântat de schimbări, dar dacă reușești să bifezi unele activități preț de cel puțin o săptămână și jumătate, ele vor deveni un obicei pentru tine.

Aplicațiile care te ajută în vederea unui consum potrivit de apă sau a unei alimentații echilibrate și corespunzătoare au devenit o modă și au căpătat chiar o formă de jocuri. Unele aplicații oferă insigne sau trofee celor care îndeplinesc toate obiectivele.

Transformarea în jocuri a aplicațiilor de sănătate și fitness schimbă astfel percepția multora asupra antrenamentelor sau meselor în ceva cu mult mai pozitiv. Mai mult decât atât, utilizatorii devin mai implicați datorită competitivității poate cu unii apropiați care folosesc și ei aceste trucuri din online pentru o viață mai bună. Poți încerca: Fitness RPG, Wlakr, Zombies, Run!, Pact, Charity Miles, The Johnson & Johnson Official 7 Minutes Workout, OpenFit.

Acceptarea și aprecierea

De asemenea, oamenii au început să consume prebiotice și probiotice la finele anului trecut și începutul lui 2022. O altă modă este aplicația de medicație. Dacă vrei să te relaxezi și să îți golești mintea, poți să încerci: Balance, Headspace sau Calm.

Aplicațiile îți îmbunătățesc starea de spirit, memoria, capacitatea de atenție și normalizează tensiunea arterială. Mulți practică meditația și pentru a-și regla emoțiile. Un alt tren este cel al imaginii mult mai naturale. Filtrele sunt prezente pe orice rețea de socializare, iar aplicațiile de editat fotografii nu sunt deloc puține.

Iată că anul acesta este îndrăgit machiajul cât mai simplu și o vestimentație cât mai ‘curată’, adică ce conține o gamă de culori restrânsă și texturi apropiate. Aceste detalii ajută la o sănătate mentală mai bună. De asemenea, mai multe femei s-au descoperit și au început să se iubească mai mult în felul acesta.

The post Trenduri de sănătate în 2022. Ce au început oamenii să facă pentru binele lor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă