Trend controversat: Băi anti-vaccin cu borax. Medicii trag un semnal de alarmă

2 săptămâni in urmă 17

 Băi anti-vaccin cu borax Trend controversat: Băi anti-vaccin cu borax

Un nou fenomen îngrijorător a luat amploare. Este vorba despre detoxifierea cu borax - o substanță despre care anti-vacciniștii spun că ar anula efectul serului anti-COVID. Medicii trag însă un semnal de alarmă: spun că boraxul, în combinație cu alte ingrediente, nu doar că nu are efect împotriva vaccinului dar poate afecta și sănătatea. 

MIERCURI, 17 NOIEMBRIE 2021, 16:58

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

Un nou trend își face loc pe rețelele sociale: persoanele care nu cred în beneficiile vaccinului împotriva Covid-19, dar care s-au imunizat din diferite motive, caută metode prin care să anuleze efectele serului.

Indiferent dacă ești de acord cu vaccinul sau nu, dacă ai primit doza este gata. Nu îl poți dezactiva, nu poți detoxifia vaccinul și te rog nu încerca asta!

Unele dintre soluțiile prezentate de oameni în care își fac baie cu borax sunt cu adevarat periculoase și te pot răni. Nu încerca! 

Experții în sănătate spun că detoxifierea cu borax dăunează organismului mai ales că există riscuri cu privire la amestecul de ingrediente.

Boraxul, sau boratul de sodiu, este un agent de curățare, iar în combinație cu alte ingrediente poate să provoace inclusiv iritații ale pielii. Boratul de sodiu se folosește inclusiv pentru eliminarea gândacilor.

Ideea băilor de detoxifiere cu borax a ajuns cu ajutorul internetului la milioane de oameni. Mulți dintre ei chiar postează propriile detoxifieri.

Pe lângă acest tratament periculos, mai este promovată și ideea de administrare a ventuzelor pentru extragerea vaccinului COVID-19 din organism. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă