Trei soluții pentru o prevenire mai bună a pierderilor în timpul pandemiei COVID-19

3 săptămâni in urmă 14

Miercuri, 10 Noiembrie 2021, ora 16:58

1777 citiri

Trei soluții pentru o prevenire mai bună a pierderilor în timpul pandemiei COVID-19

Confruntându-se cu o creștere a furturilor în timpul pandemiei COVID-19, comercianții de retail trebuie să își îmbunătățească securitatea și eforturile de prevenire a pierderilor investind în tehnologia corectă. În timp ce supravegherea video este o componentă cheie a oricărui plan bun de prevenire a pierderilor, anumite camere și funcționalități de supraveghere video pot avea un impact mai crescut asupra furturilor din magazin și frauda interna.

O camera ascunsă

O cameră de securitate obișnuită este montată la vedere însă o cameră ascunsă este poziționată discret în interiorul unui perete sau a unui plafon pentru a capta fețele și alte detalii de identificare. Montarea unei astfel de camere într-o carcasă la înălțime în apropierea unei uși o poziționează direct la nivelul ochilor unei persoane pentru o identificare mai bună. O cutie ascunsă la înălțime nu numai că ascunde camera dar, atunci când este asociată cu o cameră montată pe plafon, vă permite să identificați cât de înaltă este o persoană care intră pe ușă.

Prin adăugarea unor camere ascunse puteți reduce sau elimina și punctele moarte. Camerele video cu un design modular și un codificator separat pot fi camuflate într-un panou, perete sau într-un plafon oferind mai multe alternative de montare pentru a capta mai multe spații pe video.

Integrarea video cu tranzacții POS și alte date

Sistemele de supraveghere video care sunt integrate cu datele tranzacțiilor de la punctul de vânzare (POS) pot ajuta la reducerea furturilor prin alertarea imediată a comercianților despre tranzacții și activități suspecte care pot fi un semn de furt intern, precum un număr anormal de retururi, lipsuri/pierderi, discount-uri sau sub-încasări. De exemplu, dacă configurați o alertă video pentru lipsuri de marfă, puteți investiga de fiecare dată când un angajat anuleaza o tranzacție la POS. Dacă apare o lipsa/pierdere neobișnuita, puteți vizualiza înregistrarea video aferentă pentru a investiga situația.

Alerte vizuale în timp real despre alarme

Puteți adăuga alerte vizuale în timp real sistemului dumneavoastră video pentru a fi notificat la distanță despre situații suspecte. Cu această tehnologie, puteți primi mesaje sau alerte instantanee pe email în timp real despre o alarmă sau un eveniment împreună cu o captură video a ceea ce a declanșat alerta.

De exemplu, când este declanșată o alarmă de mișcare după programul de lucru, puteți fi alertat printr-un mesaj instantaneu sau un email cu o imagine video a situației. Apoi puteți constata dacă este vorba despre un eveniment valid, precum o echipă de curățenie de seară sau ceva suspect.

Fără îndoială pandemia COVID-19 a venit cu un plus de stres pentru comercianți, de aceea este important să dispuneți de tehnologia adecvată pentru prevenirea pierderilor care să vă ajute să detectați și să minimizați furtul din magazine, jafurile, frauda și alte infracțiuni comerciale.

Solutiile March Networks sunt disponibile în România prin partenerul său certificat, Intrarom, un jucator important pe piata soluțiilor IT&C integrate și a aplicații personalizate pentru sectorul public, enterprise, utilități și bancar din România.

de Georgi Lazarov, Director Regional Vânzări March Networks, Europa de Sud-Est

www.intrarom.ro

Citeste si:

Țara care a înregistrat un numar record de infectări COVID-19 de la începutul pandemiei

Autoritățile germane au raportat cel mai mare număr de infectări cu COVID-19 în 24 de ore, la nivelul întregii ţări - 39.676 de cazuri - de la izbucnirea pandemiei, a informat miercuri, 10...

Pandemia ar putea duce la o criză de seringi. Avertismentul OMS

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a transmis marţi, 9 noiembrie, o avertizare cu privire la penuria posibilă de seringi în 2022. Organizația vorbește despre unul până la două...

Sursa: Ziare.com

Digi24.ro

a1.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă