Trei români au făcut mașina unui englez să scoată fum, ca să o cumpere mai ieftin, fără să știe că sunt filmați

1 lună in urmă 1

Un englez care a scos la vânzare un Audi A5 s-a trezit cu trei români la ușa casei, dornici să vadă mașina și să o cumpere. A descoperit apoi că cei trei sunt trei escroci care ar fi făcut orice să scadă prețul automobilului, scrie The Sun.

Un dealer auto din Tiptree, Essex, a scos la vânzare pentru 7.000 de lire sterline un Audi A5 și a doua zi a primit un telefon de la un posibil cumpărător. A mers rapid acasă, a spălat mașina și a aranjat-o pentru a fi vizionată.

Apoi, într-un autoturism argintiu au sosit trei români, însoțiți de un copil. Au început să dea roată mașinii care era de vânzare, au ridicat capota pentru a vedea motorul, s-au uitat în portbagaj.

Unul dintre români i-au spus proprietarului că roata de rezervă are o problemă și l-a chemat la portbagaj. Atunci pe bărbat l-a strigat soția lui, care privea de la fereastră. A fost momentul când românii s-au urcat rapid în mașina cu care veniseră și au fugit.

Atunci englezul în vârstă de 34 de ani și-a pornit Audi-ul, care a început să scoat fum de la motor!

Trei români au făcut mașina unui englez să scoată fum, ca să o cumpere mai ieftin, fără să știe că sunt filmațiCei trei români, verificând mașina. Foto: Captură video The Sun

„Unul dintre ei se uita la roata de rezervă și mi-a spus: asta este rupt, asta este rupt. Nu era nimic în neregulă, așa că m-am dus să-i arăt că totul funcționează bine. Apoi, ceilalți doi din partea din față a mașinii au făcut asta: unul a turnat ulei în rezervorul de lichid de răcire, folosind o sticlă suc. Iar celălalt a pus ulei în admisia de aer.

Din fericire, soția mea se uita pe fereastră. A strigat, mai era și un vecin care îi supraveghea.” a povestiti englezul.

Englezul povestește că românii au scos atunci o geantă cu bani și i-au arătat că vor să cumpere mașina. Bărbatul le-a cerut să plece și apoi a depus plângere. Când polițiștii au verificat camerele de supraveghere, au descoperit că totul fusese filmat și acum cei trei români sunt căutați.

Vânzătorul maținii, fost ofițer de poliție, a adăugat: „Nu-mi vine să cred că au avut atât tupe să facă asta la pragul casei mele!”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă