Trei românce calificate pe tabloul turneului de 100.000 de dolari din Dubai! Sorana Cîrstea şi două surprize frumoase | GALERIE FOTO

2 luni in urmă 24

Jucătoarele din România au luat cu asalt turneul ITF de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari! Dacă Sorana Cîrstea a fost acceptată direct pe tabloul principal, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse au trecut cu brio de calificări.

ITF $100.000 Dubai, un turneu atipic prin prisma perioadei în care se desfăşoară – majoritatea jucătoarelor de tenis se află în vacanţă, nu duce lipsă de nume româneşti.

Sorana Cîrstea (86 WTA), Jaqueline Cristian (167 WTA) şi Gabriela Ruse (177 WTA) joacă în această săptămână la turneul ITF de la Dubai (Emiratele Arabe Unite). Iar româncele şi-au aflat şi adversarele din primul tur.

Sorana Cîrstea, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse iau cu asalt turneul ITF de la Dubai

Sorana Cîrstea este cea mai importantă jucătoare din România care participă la Dubai, intrând direct pe tabloul principal! Sportiva din Târgovişte nu are însă un meci facil în runda inaugurală, jucând marţi împotriva Annei Blinkova din Rusia, numărul 60 mondial.

Jaqueline Cristian a pătruns pe tabloul principal după două victorii convingătoare în calificări: 6-3, 6-3 cu Anna Danilina (Kazahstan, 281 WTA), respectiv 6-2, 6-0 cu Amina Anshba (Rusia, 346 WTA). În prima manşă de pe tabloul principal, Jaqueline se va duela cu Danka Kovinik (Muntenegru, 77 WTA).

Care este miza competiţiei desfăşurate în Emiratele Arabe Unite

Gabriela Ruse a avut un parcurs la fel de impresionant şi nu a cedat niciun set în calificări: 6-2, 7-5 cu Valentini Grammatikopoulou (Grecia, 268 WTA) şi 6-2, 6-4 cu Natalia Vikhlyantseva (Rusia, 145 WTA). Pentru Gabriela urmează duelul cu Kaja Juvan (Slovenia, 104 WTA), programat tot marţi.

Patricia Ţig (56 WTA) se înscrisese şi ea iniţial la turneul ITF de la Dubai, dar gălăţeanca a decis să se întoarcă pe teren în ianuarie 2021. Premiul pentru câştigătoarea competiţiei de la Dubai este în valoare de 15.239 de dolari, în timp ce finalista va fi recompensată cu 8.147 de dolari! Pentru prezenţa în primul tur, Sorana, Jaqueline şi Gabriela vor primi câte 926 de dolari.

The post Trei românce calificate pe tabloul turneului de 100.000 de dolari din Dubai! Sorana Cîrstea şi două surprize frumoase | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă