Trei persoane rănite într-o explozie în zona birourilor Lidl din Neckarsulm, Germania. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, la originea exploziei s-ar afla "un pachet cu bombă sau o scrisoare cu bombă"

1 lună in urmă 3

Trei persoane au fost rănite într-o explozie produsă la o clădire de birouri în oraşul Neckarsulm din sudul Germaniei, a anunţat miercuri poliţia, citată de agenţia DPA.

17 Februarie 2021, 19:38 (actualizat 17 Februarie 2021, 19:40) |

Sursa foto: bild.de

Explozia a avut loc la ora locală 14.50 (13.50 GMT).

O amplă operaţiune a poliţiei era în curs în zona industrială, unde se află de asemenea sediul central al lanţului de supermarketuri Lidl, deşi nu era clar imediat dacă explozia s-a produs în clădirea Lidl.

In der Zentrale der #Lidl & Co GmbH soll es nach einem Bericht der #Heilbronn|er Stimme am Mittwochnachmittag eine Explosion gegeben haben. Dabei wurden drei Mitarbeiter verletzt, einer davon schwer. Es soll sich offenbar um eine #Briefbombe handeln.
pic.twitter.com/xWf3x6gLSG

— EHA News - Deutsch (@eha_deutsch) February 17, 2021

Agenţia EFE menţionează pe de altă parte că se crede că explozia a fost cauzată de o scrisoare cu bombă adresată companiei.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, la originea exploziei s-ar afla "un pachet cu bombă sau o scrisoare cu bombă".

Un total de 100 de persoane au fost evacuate şi echipe ale poliţiei au intrat în clădirea Lidl.

Sursa: Agerpres

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă