Trei persoane au murit în urma unui atac armat dintr-un oficiu poștal din SUA

1 săptămână in urmă 14

Serviciile poștale americane s-au declarat „devastate”, după ce, marți, un angajat din Memphis și-a împușcat mortal doi colegi la locul de muncă, înainte de a întoarce arma asupra lui, au indicat serviciile poştale şi autorităţile locale, relatează AFP, citată de Agerpres.

Atacatorul este unul dintre cei trei angajaţi care au murit şi se pare că s-a sinucis, a afirmat la rândul său o purtătoare de cuvânt a FBI din Memphis, Lisa-Anne Culp, într-o conferinţă de presă, adăugând că a fost deschisă o anchetă.

„Serviciul poştal anchetează un atac armat care a avut loc mai devreme” în oraşul Memphis”, a informat poşta americană, US Post, într-un comunicat.

„Trei angajaţi au murit. În prezent nu mai există nicio ameninţare. Serviciile poştale sunt devastate de această tragedie”, a precizat US Post într-un comunicat.

Din anii 1970 până în anii 1990, angajaţi sau foşti angajaţi au făcut peste 40 de morţi într-o serie de atacuri asupra serviciului poştal.

Americanii chiar au inventat expresia „going postal” pentru a descrie crize de violenţă la locul de muncă. Atacurile armate în întreprinderi sunt un flagel recurent al societăţii americane.

FOTO: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă