Trei oameni au murit în urma unui accident grav care a avut loc în Constanța

2 săptămâni in urmă 22

Accidentul în care trei persoane au murit a avut loc, miercuri,  între Topraisar şi Mereni, în judeţul Constanţa, potrivit ziarului Ziua de Constanța. O a patra victimă se află în stare gravă la spital, au transmis reprezentanții ISU.

Un bărbat a fost cel care a sunat imediat la 112 să sesizeze evenimentul. În urma impactului cele două mașini s-au făcut zob.

„În jurul orei 11:40, prin apel unic de urgență 112 am fost solicitați să intervim la un accident rutier intre 2 autoturisme pe DJ391 intre localitatile Topraisar si Mereni. Din informațiile primite de la apelant, la fața locului erau 4 victime, din care 3 încarcerate. Din primele momente au fost alocate 2 ASAS , 2 SMURD B , 1 SMURD C , 1 Descarcerare, elicopterul SMURD si 1 echipaj SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Din păcate trei bărbați au murit în urma impactului, iar o a patra victimă, respectiv un bărbat, a fost transportat cu un echipaj medical la spital, acesta fiind în stare critică, cu un traumatism abdominal grav, potrivit Ziua Constanța.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă