Trei nume de antrenori vizate de Dinamo pentru înlocuirea urgentă a lui Gigi Mulţescu. Care e mai indicat?

1 lună in urmă 8

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

  • Florin Prunea, de exemplu, vorbeşte despre "o adevărată bătaie de joc" la Dinamo.

După umilinţa suferită în ultima etapă a sezonului regulat, 1-3 cu Academica, Dinamo a ajuns pe locul 14, de baraj, şi în funcţie de rezultatul jocului Poli Iaşi-Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1, poate ajunge pe loc retrogradabil!

  • Cu două zile înainte de meci, Grigore, Anton, Moldoveanu, Eşanu şi Bejan au fost în centrul unui scandal pentru o petrecere cu dedicaţii şi fără măsuri de siguranţă.

Florin Bratu, Dusan Uhrin şi Liviu Ciobotariu, numele vizate de dinamovişti pentru înlocuirea lui Gigi Mulţescu

Suporterii-acţionari din DDB, cei care conduc, de fapt, clubul au discutat cu Uhrin şi înainte de instalarea lui Mulţescu, dar cehul a refuzat atunci din mai multe motive, iar "Jerry" Gane a mai continuat o etapă.

Şi cu Florin Bratu s-a luat legătura cam în aceeaşi perioadă, iar "Mitraliera" chiar a fost la un pas să preia postul, oferit în cele din urmă lui Mulţescu.

După ce s-a despărţit de Hermannstadt, Ciobotariu este acasă. Fiecare dintre cei trei poate prelua imediat echipa, ceea ce este foarte important pentru că Dinamo va juca în semifinalele Cupei României marţi, de la ora 19:00 (pe Digi Sport 1) în meciul tur din semifinalele competiţiei. În celălalt joc din prima manşă se vor întâlni Universitatea Craiova şi Viitorul Pandurii Tg Jiu, miercuri, 14 aprilie, de la ora 19:00, pe Digi Sport 1.

De ce vrea Gigi Mulţescu să renunţe la banca lui Dinamo

Vineri seară, după meci, şi în această dimineaţă, la Digi Sport Matinal, antrenorul Gigi Mulţescu a vorbit despre înlocuirea sa pentru că se "simte inutil şi poate vine cineva mai inspirat".

"Sunt la dispoziţia clubului. Eu înclin să mă opresc. Dacă mi se cere să continui, voi vedea. Acum sunt confuz. Oamenii mi-au cerut să nu renunţ, nu m-a înjurat nimeni. Evenimentele din ultima vreme mă fac să fiu confuz. Nu simt că m-au trădat jucătorii", a declarat Mulţescu la Digi Sport Matinal.

Mulţescu îl vede pe Mircea Rednic antrenorul indicat pentru a-i lua locul, dar din informaţiile Digi Sport Rednic nu se află în acest moment printre cei vizaţi.

Etichete: gigi multescu , florin bratu , antrenor dinamo , dusan uhrin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă