Trei jucători cu probleme medicale pentru CS Universitatea Craiova după duelul cu Sepsi » În ce situație se află Ștefan Baiaram

3 săptămâni in urmă 8

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2021, 12:48 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 13:03

Partida dintre CS Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar trei jucători importanți de la olteni au probleme medicale după partida de pe „Oblemenco”. Medicii vor avea detalii despre gravitatea leziunii lui Ștefan Baiaram (18) mâine, după efectuarea unui RMN. Alexandru Cicâldău (23) va fi recuperat în câteva zile, iar golgheterul Elvir Koljic (25) face recuperare și o evaluare generală în Portugalia.

Craiova pare urmărită de ghinion. Exact când se pregătea să-și întregească lotul, Ofosu și Screciu urmând să-și reia pregătirile în câteva zile, au "picat" alți jucători. 

Ștefan Baiaram, entorsă la gleznă?

Cu Ștefan Baiaram, oltenii au tras o sperietură zdravănă, sâmbătă seară, la 0-0 cu Sepsi. Chiar în debutul partidei, "aripa" dreaptă a atacat un balon urmărit și de Nouvier, dar a călcat greșit când a pus dreptul în pământ. Durerile au fost atât de intense încât a început să plângă, iar medicii au suspectat chiar o posibilă fisură. 

Din informațiile Gazetei, radiografia efectuată la spital a relevat o entorsă de gleznă și zona afectată i-a fost imobilizată cu ghips. Mai multe detalii, medicii vor avea abia mâine seară, după dezumflarea gleznei și efectuarea unui RMN. 

S-a accidentat și Alexandru Cicâldău

Alex Cicâldău, victima lui Ștefănescu, în finalul meciului, s-a ales cu o contuzie la genunchi. În cazul lui, se speră că va putea fi recuperat în câteva zile. 

Elvir Koljic va merge la o clinică din Portugalia

Elvir Koljic, marele absent cu Sepsi, a părăsit Craiova. Revenit de curând pe gazon, după accidentarea suferită în octombrie trecut, bosniacul a acuzat o problemă musculară în Cupă, cu Viitorul Tg. Jiu. Și chiar dacă RMN-ul făcut n-a relevat nimic, el vrea să fie sigur. 

Așa că a decis să meargă la o clinică din Portugalia, pentru recuperare și o evaluare generală. Scopul: rezolvarea cât mai rapidă a leziunii, dacă aceasta există, și evitarea sau măcar reducerea frecvenței altor probleme musculare pe viitor.

VIDEO. Sorin Cârțu după Adunarea Generală a LPF: „Nu trebuie să fi jucat fotbal ca să înțelegi greșelile de arbitraj”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Dinamo, discuții avansate cu un fost jucător din Ștefan cel Mare » Va semna în următoarele zile

Sepsi, atacată de o rivală din play-off: „Sunt foarte răi. Doar cei de la CFR îi pot bate”

Playtech: INCREDIBIL! Ce face acum femeia care l-a părăsit pe Mihai Neșu! E halucinant ce se întâmplă


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă