Trei incendii în mai multe cartiere din Galați! Autoritățile afirmă că e vorba de o mână criminală

1 lună in urmă 1

Incendii in GalatiIncendii in Galati

Trei incendii au izbucnit aproape concomitent, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în trei cartiere din oraşul Galaţi, toate fiind provocate intenţionat, spun autoritățile. O persoană a suferit arsuri uşoare la mâini, în încercarea de a stinge focul, iar alte patru, printre care şi doi copii, au suferit atacuri de panică şi intoxicaţii uşoare cu fum.

SÂMBĂTĂ, 06 MARTIE 2021, 15:31

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbîrnea

Conform Mediafax, primul incendiu a izbucnit într-un bloc, din care 24 de locatari au ieşit singuri, iar alţi 4 au fost scoşi de pompieri, după ce uşa unui apartament de la parter a fost aprinsă de persoane necunoscute. Focul s-a extins şi la panourile electrice aflate pe peretele din apropiere, astfel că scara blocului şi mai multe apartamente s-au umplut de un fum gros.

Al doilea s-a produs într-un alt bloc, unde o uşă de la un apartament situat la etajul întâi a fost incendiată, se pare tot intenţionat. Focul a fost stins rapid şi nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale însemnate.

Al treilea incendiu a fost semnalat într-un alt cartier la mai multe tomberoane de gunoi, focul fiind pus din nou intenţionat. Şi aici flăcările au fost stinse înainte să se extindă la garajele şi maşinile din apropiere.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă