”Trebuie să lămurească”. Florin Prunea îi cere explicații lui Gică Hagi, după ce a refuzat naționala: ”A ieșit șifonat”

1 săptămână in urmă 23

  • Liga 2: CSA Steaua - U Cluj, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • UCL: Villarreal - Manchester United, marți, 19:45, Digi Sport 1

Florin Prunea, fostul coechipier de la echipa națională a lui Gică Hagi, i-a cerut fostului mijlocaș explicații după întâlnirea cu Răzvan Burleanu și a concluzionat că ”Regele” a ieșit ”cel mai șifonat”.

Florin Prunea îi cere explicații lui Gică Hagi, după ce a refuzat naționala

Eu cred că Gică trebuie să lămurească această problemă, pentru că el a ieșit cel mai șifonat. Trebuie să vină cu explicații”, a spus Florin Prunea, la Prosport Live.

În același timp, Florin Prunea a transmis că Gică Hagi rămâne varianta ideală pentru funcția de selecționer al României.

Toată lumea l-a cerut și îl cere în continuare, e omul care poate reconstrui. El îi cunoaște pe copiii ăia, știe cum se mișcă și cum respiră. El trebuie să o lămurească, sunt convins că o va face”, a transmis Florin Prunea.

Gică Hagi și-a explicat decizia

În ciuda spuselor lui Florin Prunea, Gică Hagi și-a explicat decizia de a refuza oferta Federației Române de Fotbal. Antrenorul a explicat clar că nu poate veni la echipa națională pentru că este și acționar majoritar la Farul, ceea ce ar duce la un conflict de interese.

Ne-am întâlnit, am avut o discuție în care, de la bun început, lucrurile erau clare. Am spus că, dacă sunt acționar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculații. Am discutat două ore, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situația asta de până acum.

Nu știu ce era dacă eram acționar minoritar, cred era total diferit. Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc, vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, oniective clare și proiect ambițios.

V-am spus că am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Am și eu părerea și opinia mea, cum și dvs aveți să spuneți ce gândiți. Eu am dreptul să spun cum văd lucrurile din punctul meu de vedere.

A fost o situație, lucrurile sunt clare, Ilie v-a zis bine, eu îmi văd de drumul meu, îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile cum le gândesc, sunt acționar, sunt și manager. Eu vreau să mă dezvolt cum trebuie, pentru că vreau să lucrăm frumos și nu are rost să interpretăm ce nu rebuie.

Rămâne să vedem ce va fi în viitor. Eu vreau să îmi găsesc parteneri, nu e de vânzare. Acționari însemnă parteneri, ca să fim mai puternici. E normal și logic. Atât. Vreau să fiu în primele echipe din România, pentru că la Academie și la infrastructură suntem cei mai buni. Mai trebuie să muncim și la echipa mare”, a explicat Gică Hagi, la Digi Sport Special.

Etichete: gica hagi , florin prunea , selectioner romania

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă